VERONA NAKON NEVIĐENE, AMATERSKE POGREŠKE VRATARA CAGLIARIJA, UZELA BOD: / Rog pogodio stativu

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Marko Rog je igrao do 84. minute, a mogao se upisati u strijelce

29.9.2019.
21:32
Screenshot: You Tube
VOYO logo

U 6. kolu talijanskog prvenstva Cagliari je u nedjelju na domaćem terenu protiv Verone, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, odigrao 1-1. Cagliari je poveo u 29. minuti a strijelac je bio João Pedro, a izjednačenje gostima donio je Davide Faraoni (66).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak Marko Rog, koji se ustalio u početnoj postavi Cagliarija, igrao je do 84. minute, a mogao se upisati u strijelce. U 44. minuti Rog je zaprijetio iz daljine, ali loptu koja je išla u donji desni kut zaustavio je vratar Verone. A u 52. minuti Marko Rog je iz blizine glavom pogodio vratnicu. Taj trenutak možete vidjeti u videu dolje od 2:04...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
BALOTELLI ZABIO PRVIJENAC ZA SVOJ KLUB: /

Tudorov Udinese pobijedio Mihajlovićevu Bolognu

Nestašni dečko talijanskog nogometa Mario Balotelli

Nestašni dečko talijanskog nogometa Mario Balotelli (29) u svom drugom nastupu za Bresciju upisao se u strijelce, zabivši glavom u 67. minuti. Bio je to njegov prvi gol za momčad iz grada u kojem je odrastao, a u koju je stigao ovog ljeta. No, bio je to samo utješni pogodak, jer je Napoli slavio sa 2-1 golovima Mertensa (13) i Kostasa Manolasa (45+4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudorov Udinese kod kuće dobio Mihajlovićevu Bolognu

Tudorov Udinese je kod kuće dobio Mihajlovićevu Bolognu sa 1-0 pogotkom Stefana Okake u 27. minuti. To je drugi pozitivan rezultat Udinesea u nizu nakon što je u prošlom kolu remizirao sa Veronom, čime je prekinuta crna serija od tri uzastopna poraza.

Marko Pajač, bivši veznjak Lokomotive i Varaždina, odigrao je drugo poluvrijeme za Genou, koja je u gostima izgubila od Lazija sa 0-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Kalinić ostao na klupi Rome

Hrvatski napadač Nikola Kalinić ostao je na klupi za pričuve Rome, koja je u gostima dobila Lecce sa 1-0 zahvaljujući pogotku Edina Džeke (56).

Dan ranije Atalanta je bez većih problema pobijedila Sassuolo sa 4-1, ostvarivši i četvrtu gostujuću pobjedu ove sezone. Inter je na gostovanju svladao Sampdoriju sa 3-1, te je zadržao stopostotan učinak, dok je Juventus u Torinu pobijedio SPAL sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju se još sastaju Milan i Fiorentina.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjelja: Napoli 2 Mertens (13), Manolas (45+4) Brescia 1 Balotelli (67) - - - Udinese 1 Okaka (27) Bologna 0 - - - Lazio 4 Milinković-Savić (7), Radu (40), F. Caicedo (59), Immobile (78) Genoa 0 - - - Lecce 0 AS Roma 1 Džeko (56) - - - Cagliari 1 João Pedro (29) Verona 1 Davide Faraoni (66)

Subota: Juventus 2 Pjanić (45), Cristiano Ronaldo (78) SPAL 0 - - - Sampdoria 1 Jankto (55) Inter 3 Sensi (20), Sánchez (22), Gagliardini (61) - - - Sassuolo 1 Defrel (62) Atalanta 4 Gómez (6, 29), Gosens (13), Zapata (35)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo