VELŠANI RAZOČARANI, ALI ODLUČNI: / 'Mi smo ponosna nacija, podići ćemo se nakon ovoga'

Image
Foto: AFP, FRANCISCO LEONG

Razočaranje i tuga prevladavali su u velškim redovima nakon polufinalnog poraza od Portugala (0-2) i ispadanja s Europskog prvenstva.

7.7.2016.
8:40
AFP, FRANCISCO LEONG
VOYO logo

Velška bajka stigla je kraju u srijedu u Lyonu. Bez suspendiranog Aarona Ramseyja izabranici Chrisa Colemana nisu uspjeli kreirati još jedno iznenađenje, Gareth Bale jednostavno nije mogao sam.

'Nije nam bilo suđeno'

"Teško je sada analizirati, jasno je da smo razočarani. No, prije svega moramo biti ponosni. Dali smo sve od sebe na terenu i izvan njega, pokušali smo uživati u iskustvu koje nam je donio ovaj turnir. Hvala navijačima na podršci, bili su nevjerojatni. Nastojali smo svim silama vratiti se u utakmicu, borili smo se do zadnje sekunde. Žao nam je što nismo u finalu, ali dali smo sve", pričao je Bale nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Portugalci su se dobro zatvorili, onemogućili su nam prilike. Ni za čime ne žalimo, mi smo ponosna nacija i ponosni smo na ovo što smo postigli. Naravno da bismo voljeli da smo u finalu i da se borimo za trofej, ali nije nam bilo suđeno. Razočarani smo, ali podići ćemo se. Ponosna smo družina, držat ćemo se zajedno i vratiti duh. Nitko nije očekivao da ćemo doći ovako daleko. Nastavit ćemo se boriti", poručio je napadač Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nacija je ponosna'

Riječ 'ponos' često je nakon utakmice bila i na usnama izbornika Colemana.

"Nacija je ponosna na igrače, ja sam ponosan na igrače, a kad za nekoliko dana pogledaju unatrag, i oni će biti ponosni na sebe. Nakon ovoga ćemo u sljedeće kvalifikacije ući gladni. Ponosniji sam na ovu momčad nego na bilo koju s kojom sam dosad radio. Vjerujem da će igračima biti priređen veliki doček u Cardiffu, zaslužili su to", naglasio je Coleman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo