Rakiticu mjesto medu legendama, a gdje je Modric?

Spanjolsko izdanje portala Goal.com svrstalo je hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Rakitica medu pet najboljih veznjaka u spanjolskom prvenstvu.

12.9.2014.
11:40
VOYO logo

Zanimljivo je da na popisu nema igraca poput Andresa Inieste ili Luke Modrica, pa je stoga odabir Rakitica u Top 5 veznjaka zaista veliko priznanje. Na popisu petorice velicanstvenih se osim Rakitica nalaze jos Toni Kroos (Real Madrid), Koke (Atletico Madrid), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao) i Denis Suarez (Sevilla).

Nakon tri godine provedene u Sevilli Rakitic je ljetos presao u Barcelonu uz odstetu od nekih 18 milijuna eura, a trener Luis Enrique u njega pokazuje veliko povjerenje. Svjestan je kvalitete Rakiticevih dodavanja, kako iz igre, tako i iz prekida i svestranosti koju donosi njegovoj momcadi na celu s Lionelom Messijem. Tako je Raketa dosad odigrao 90 minuta u oba odigrana kola spanjolskog prvenstva, protiv Elchea i Villarreala, te je upisao jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/eZ9zmOY8ra0

Rakitica kvale i na portalu Bleacher Report, ciji kolumnist Jason Pettigrove donosi tekst pod naslovom 'Zasto ce Rakitic biti najbolje podcijenjeno pojacanje u Europi'. U njemu objasnjava da je Barcelona za mali novac dobila veliku vrijednost. "Sevillin gubitak je Barcin dobitak, iako cemo Rakiticevu pravu vrijednost za momcad mjeriti na kraju sezone. No vec je sad razumno pretpostaviti da je 18 milijuna eura za njega bio vrlo pametno utrosen novac", zakljucuje Bleacher Report.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo