VELIKO IZNENAĐENJE NA POMOLU: / Hrvatski stup obrane do kraja dana završava povijesni transfer?

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Priča se ponovno aktualizirala, a Saudijci su ozbiljno zagrizli

4.2.2019.
17:50
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Izgleda da bi Domagoj Vida ipak mogao otići iz Bešiktaša i to u saudijski Al-Nassr FC, pišu turski mediji U Saudijskoj Arabiji je danas u tijeku posljednji dan prijelaznog roka pa bi se sve trebalo znati do kraja dana.

Al-Nassr pod svaku cijenu želi dovesti Domagoja Vidu, a Turcima su spremni odmah isplatiti 16 milijuna eura. Time bi ovaj turski klub napravio drugi najveći izlazni transfer u povijesti. Najskuplja prodaja Bešiktaša je Cenk Tosun koji je prije godinu dana za 22,5 milijuna eura otišao u engleski Everton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činilo se da je zadovoljan u Turskoj

“Osjećam se dobrodošao i poštovano u Turskoj. Čast mi je što me neki ugledni europski klubovi žele, ali sam također vrlo zahvalan predsjedniku Fikretu Ormanu i upravi kluba što me vide kao važan dio Bešiktaša. Zajedno s obitelji se osjećam vrlo dobrodošao i cijenjeno ovdje u Turskoj i radujem se borbi za Crne orlove i naše navijače”, napisao je stoper nedavno na svom Instagramu.

Podsjetimo, bilo je to nakon što mu je propao transfer u Italiju, točnije u Romu, budući da se klubovi nisu uspjeli dogovoriti oko visine odštete. Sada se ipak čini da bi se Hrvat mogao zaputiti u novi klub i to već danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo