VELIKI UDARAC ZA HRVATSKOG PRVAKA: / Kek ima novi problem - ostaje bez nositelja igre već u siječnju?

Image
Foto: PIXSELL

Dvanaest bodova udaljeni su Dinamo, vodeća momčad hrvatskog prvenstva, i Rijeka, aktualni prvak, na ljestvici Prve HNL nakon 15 odigranih kola.

14.11.2017.
12:08
PIXSELL
VOYO logo

Već samo taj podatak dovoljno jasno govori o tome na koju se stranu raspliće aktualno prvenstvo, a ambicije Rijeke dobivaju novi udarac. Prema navodima Novog lista, u Rijeci ima nekoliko novosti. Ona koju će navijači kluba pozdraviti jest produljenje ugovora sa Zoranom Kvržićem prema kojem bi on trebao u klubu ostati do ljeta 2020., međutim postoji i informacija koja im se neće svidjeti.

Poznato je da Mario Gavranović, igrač kojeg je Armada već uzela 'na zub' zbog navodno dogovorenog prelaska u Dinamo (spominje se i u kombinacijama s Torinom), ne kotira dobro niti među suigračima niti na popisu trenera Matjaža Keka, a novi problemi su na vidiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti izvor navodi da bi momčad već u siječanjskom prijelaznom roku mogla biti osiromašena odlaskom crnogorskog reprezentativca Marka Vešovića koji cilja inozemni transfer. Navodno unatoč značajnom naporu vodećih ljudi kluba da tome ne bude tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo