Strašan skandal u Beogradu šokirao Europu: Čeka se brutalna kazna

Nogometaši Partizana su u dvoboju prvog kola natjecanja po skupinama Europske lige remizirali s Tottenhamom 0:0.

19.9.2014.
9:27
VOYO logo

Ultrasi Crno - bijelih režirali su skandal koji će Partizan vrlo vjerojatno jako puno koštati. Naime, za vrijeme susreta Grobari su podigli poruku na kojem je bio logo poznate serije Mućke (Only Fools & Horses), ali s malo izmijenjenom tematikom, ili, da budemo precizniji, s malo prilagođenijom tematikom samoj utakmici i engleskom protivniku (Only Jews & Pussies).

Tottenham je poznat kao engleski klub koji ima jako puno navijača među Židovima, tako da ih je ova poruka itekako neugodno iznenadila i pogodila, a da stvar bude gora, ili smješnija, ironičnija, kako kome, uoči utakmice bila je prisutna poruka koju UEFA stalno forsira u svojoj kampanji “Ne rasizmu” i “Poštovanje”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/gBUly-776gw

"Nisam vidio poruku, ali naravno da je ne mogu prihvatiti. Ti ljudi nemaju poštovanja", izjavio je trener SpursaMauricio Pochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA je već otvorila istragu, i ako se uzme u obzir da su Grobari već prije bili 'nestašni"' može se očekivati kazna za beogradski klub.

Što se tiče engleskih medija, oni ne gledaju blagonaklono na područje Balkana. Tim više, što su prije dvije godine u Kruševu, na utakmici mladih nogometnih reprezentacija (U-21) Srbije i Engleske, doživjeli rasističke napade koje su zapamtili i jako osudili. Sad im se ponovila ista "rasna" priča, samo na drugačiji način. Stoga, ne čudi što je engleska "sedma sila" totalno poludila na performans beogradskih ultrasa. Najdalje je u komentarima otišao Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izopačeni idiot sa transparentom očito nikada nije upoznao Federica Fazija ili bilo kojeg junaka Tottenhama. Jer oni nisu, kao što je napisano, bili pi**e. Oni su zapravo bili lavovi"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo