hnl

Veliki radovi na Poljudu! Pogledajte splitski stadion u drugačijem izdanju

Neredi u Dugopolju kao da su požurili izvođače radova na Poljudu glede postavljanja travnjaka. Možda malo kasno, ako se uzme u obzir da vjerojatno ne bi bilo nereda da se utakmica odigrala u Splitu.

Kako bilo, u Splitu je tokom srijede započelo postavljanje novog travnjaka. Radovi će trajati tri dana, pa će Hajduk imati dovoljno vremena za treninge na Poljudu, uoči nastavka hrvatskog nogometnog prvenstva i utakmice protiv Lokomotive koja je na rasporedu 25. listopada.

Šleperi s travom vozili su čitavu noć, te su došli tokom jutra. Trava je došla iz Austrije, što garantira kvalitetu.

“Ukupno 21 šleper-hladnjača treba doći, dolazit će sukcesivno kroz iduća dva-tri dana, sutra izjutra očekujemo prvu turu. Radimo i preko praznika, držimo se rokova i radit ćemo i na današnji blagdan”, kazao je u utorak Ante Maslov, direktor firme “Jadro d.d.” koji vodi cjelokupni posao sa svojim kooperantima u Austriji.

//www.youtube.com/embed/rOjc_3EGjAA

Zanimljivo, ali ukupno svi radovi na Poljudu koji su vezani za postavljanje travnjaka trajati će 40 dana.

“U utorak privodili smo kraju fino lasersko poravnanje cjelokupne površine igrališta. A u srijedu već od 7 sati planiramo nastavak radova i polaganje prvih bala trave”, izjavio je Masle za Slobodnu Dalmaciju.

Hajduk tako čeka novo zeleno ruho.

Povratak na Net.hr