OTROVALO SE 15 IGRAČA

VELIKI PROBLEMI UOČI GRADSKOG OKRŠAJA: ‘Neki igrači imaju proljev, ali nećemo skinuti gaće’

Nogometaše RNK Splita snašla je neočekivana nevolja uoči nedjeljnog gostovanja kod gradskog suparnika Hajduka u sklopu 12. kola domaćeg prvenstva.

Kao da nije dovoljno što su najlošija momčad u ligi sa samo četiri boda u 11 kola i što su u aktualnom prvenstvu u samo jednoj utakmici zabili gol, nogometaše iz Parka mladeži su uoči gradskog okršaja napali i probavni problemi.

‘Nadam se pozitivnom ishodu’

“Hajduk je favorit, mi već dugo imamo problema, a još nam se tijekom mini priprema otrovalo 15 igrača koji po nekoliko dana nisu trenirali i još osjećaju posljedice. Ali gradski derbi je ipak derbi i ne idemo skinuti gaće. Neki igrači još uvijek imaju proljev, međutim idemo igrati, složiti neku taktiku i dati maksimum. Što će to donijeti, teško je reći”, poručuio je na konferenciji za novinare trener Splita Vjekoslav Lokica.

“Kao trener se uvijek nadam pozitivnom ishodu. Na probleme koji nas muče teško je utjecati, sve je već rečeno i o brojnim odlascima, i o drugim stvarima i ne treba to više spominjati. Nikad nisam tražio izlike, neću ni danas. Nije više situacija da se i jedni i drugi borimo za Europu, ali nadam se da će mojim igračima Hajduk biti dovoljan izazov, bez obzira na situaciju”, dodao je 51-godišnji stručnjak.

Povratak na Net.hr