VELIKI PREOKRET KOJI JE ŠOKIRAO SVIJET: / Monaco demantirao najveći transfer u povijesti nogometa

Image
Foto: AFP

Monaco je demantirao priču da će tinejdžer koji je zaludio Europu, 18-godišnji Kylian Mbappe postati igrač Reala u transferu vrijednom nevjerojatnih 180 milijuna eura.

25.7.2017.
19:00
AFP
VOYO logo

Samo nekoliko sati nakon što je madridska Marca, inače glasilo Real Madrida, plasiralo ekskluzivu po kojoj je aktualni europski prvak s Monacom dogovorio najveći transfer u povijesti nogometa, prema kojem će Kylian Mbappe postati igrač Reala u transferu vrijednom nevjerojatnih 180 milijuna eura, došlo je do velikog preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI: Tinejdžer koji je zaludio Europu za rekordnu svotu seli u Madrid

Monaco je u posljepodnevnim satima utorka odlučio demantirati čitavu priču. Istina, prvak Francuske za sada nije službeno potvrdio da od transfera nema ništa, ali demanti su prenijeli neki renomirani mediji poput uglednog engleskog Sky Sportsa, koji je potvrdio da od dogovora i povijesnog transfera neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Kylian Mbappe stvarno sve dogovorio s Realom ili ne, saznat ćemo vrlo skoro. Vrijedi spomenuti i kako je Monaco prema pisanju Marce trebao zaraditi 160 milijuna eura, uz 20 milijuna mogućih bonusa za sjajnog 18-godišnjeg napadača kojeg je čekao ugovor na šest godina, vrijedan sedam milijuna po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paralelno s ovom pričom, kuha se nešto uistinu veliko. Naime, PSG je za večeras zakazao pressicu u 22 sata, a Barcelona u 22.30 sati, pa se svi pitaju je li u pitanju senzacionalni prelazak Neymara iz Katalonije u Pariz za nestvarnih 222 milijuna eura, što bi pomaknulo granice nogometa kakve poznajemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo