VELIKI OKRŠAJ U TORINU: / Higuain ušao umjesto Mandžukića i zabio za pobjedu, Kalinić matirao Buffona

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Nogometaši Juventusa pobijedili su Fiorentinu s 2-1 na startu nove sezone talijanskog prvenstva, a strijelac utješnog gola za goste iz Firence bio je hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić.

20.8.2016.
22:41
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

U utakmici u kojoj su u zapisniku bila čak četvorica Hrvata, a trojica na terenu od prve minute, aktualni prvak Juventus poveo je u 37. minuti pogotkom Samija Khedire. Chiellini je nabacio s lijeve strane, a Nijemac glavom zabio za vodstvo domaćih.

Higuainu je trebalo devet minuta

Do izjednačenja je Fiorentina došla u 70. minuti kada je Josip Iličić nabacio iz kornera, a naš Kalinić glavom matirao legendarnog Buffona. No, veselje gostiju kratko je trajalo jer je samo pet minuta kasnije novu prednost Juventusu donio Gonzalo Higuain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač koji je ljetos za 90 milijuna eura doveden iz Napolija ušao je u igru u 66. minuti umjesto našeg Marija Mandžukića, a svega devet minuta kasnije je zabio iz blizine, pospremivši u mrežu loptu koja se odbila nakon udarca Khedire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma deklasirala Udinese

Osim Mandžukića i Kalinića, koji je odigrao cijelu utakmicu, na terenu je u subotu navečer u Torinu bio i Milan Badelj koji je za goste igrao do 65. minute. Marko Pjaca, koji je ljetos došao u Juventus iz Dinama, ostao je na klupi cijelu utakmicu.

U prvoj utakmici dana Roma je pred svojim navijačima nadigrala Udinese s 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo