PAKLENI RASPORED: / Benitez u problemima zbog ozljeda Modrića, Benzeme i Jamesa

Image
Foto: AFP, DANI POZO

Trener Real Madrida Rafa Benitez u velikim je problemima nakon reprezentativne stanke.

15.10.2015.
21:49
AFP, DANI POZO
VOYO logo

Rafa Benitez je u srijedu na večer gostovao na španjolskoj radio postaji Onda Cero, a zanimljivo da se španjolski stručnjak po prvi puta od kada je ovog ljeta preuzeo Real Madrid osvrnuo na odnos na relaciji Ronaldo-Bale.

"Nema nikakvih problema između Balea i Ronalda, oboje su zaista veliki igrači i oboje imaju veliku želju za pobjedama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noćna mora navijača Reala

Ronaldo i Bale sad će trebati posebno zapeti jer Kraljeve čekaju teški susreti. U subotu Madriđani na Santiago Bernabeu dočekuju Levante, a onda počinje-šou! Real putuje u Pariz gdje će sljedeće srijede odigrati susret 3. kola Lige prvaka protiv PSG-a.

Nakon toga, slijedi neugodan dvoboj protiv Celte Vigo, a onda će snage odmjeriti s Las Palmasom, koji je prije dva tjedna na Camp Nou izgubio s 1:0 protiv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, PAUL CROCK
Image
Foto: AFP, PAUL CROCK

Prava je šteta što u tom srazu nisu izvukli bod, imali su dosta nesreće. Nakon dva ligaška sraza, Kraljevi na svom Santiago Bernabeu dočekuju PSG u Ligi prvaka, a poslije te utakmice idu na gostovanje u Andaluziju na megdan Sevilli, momčadi koja je ove sezone skinula skalp prvaku Barceloni. I to će sve odigrati bez važnih igrača Reala,Luke Modrića, Jamesa Rodrigueza i Karima Benzeme.

Test koji Benitez mora proći

Ovo je prvi veliki test za Beniteza na klupi Reala i ako ga uspješno položi, biti će to jako velika stvar za njega i veliki vjetar u leđa za nastavak sezone. Međutim, ako rezultati ne budu dobri, imat će veliki pritisak uoči El Clasica koji je na rasporedu 21. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Beniteza i sve navijače Real Madrida muči jedna stvar. A to je Luka Modrić. Hrvatski reprezentativac prva je violina igre Kraljeva. I Benitez poput bivšeg trenera Carla Ancelottija gradi svoju igru upravo na Hrvatu.

Image
Foto: AFP, JONATHAN NACKSTRAND
Image
Foto: AFP, JONATHAN NACKSTRAND

Real Madrid Mateo Kovačić

Prošle sezone Modrić je zbog ozljede hvatišta mišića lijeve nadkoljenice pauzirao 114 dana. U tom periodu, igra Reala u potpunosti je pala, a rezime Modrićeve ozljede bio je gubitak naslova prvaka Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šansa za Kovačića

Benitez sad strahuje da igra Reala neće u potpunosti pasti Modrićevim ostankom. Međutim, ono što ovu čitavu situaciju oko Modrića Benitezu čini lakšom je što na raspolaganju ima Casemira i Matea Kovačića. No, oni teško mogu nadomjestiti neigranje Modrića, kao i izostanak Jamesa i Benzeme.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo