Predsjednik poručio realovcima: 'Nemamo šanse? Ma tko to kaže?'

Predsjednik madridskog Atletica Enrique Cerezo pozvao je igrače i navijače da u sportskom duhu odrade nedjeljni veliki gradski derbi protiv Reala u najvišem rangu španjolskog nogometa.

27.2.2014.
15:35
VOYO logo

"Bit će to četvrti ovosezonski susret ove dvije sjajne momčadi, no ovoga puta na našem travnjaku. Razina nogometa nikada nije zagarantirana, no zato očekujem maksimalno sportsko ponašanje kako igrača, tako i navijača. Imamo veliku želju slaviti protiv gradskog rivala, vodećeg sastava Primere", rekao je Cerezo, koji se ne slaže da je Atletico u teškoj poziciji da traži pobjedu, pogotovo zbog slabih rezultata unazad mjesec dana.

"Ma tko to kaže? Kup kralja je iza nas (0:5 na dvije utakmice). Želimo i imamo veliku želju još jednom u Primeri slaviti protiv gradskog rivala. Naš je cilj na početku sezone bio završiti među četiri najbolje momčadi i ne bi imali ništa protiv da u svibnju budemo treći. Želimo li se boriti za naslov prvaka? Naravno. Ali idemo korak po korak", veli predsjednik Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica na Vicente Calderonu na rasporedu je u nedjelju s početkom u 17 sati. Real stiže kao vodeća momčad Primere s tri boda više od Atletica i Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo