Dado Pršo se oglasio nakon duge šutnje i krenuo u borbu za voljeni klub!

Nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac Dado Pršo posljednjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti.

16.2.2015.
12:05
VOYO logo

Pršo (40) je od 2004. do 2007. igrao za Rangers i u tom se kratkom razdoblju izborio za status ikone navijača škotskog velikana. Velikana koji prolazi kroz teške dane: prije tri je godine zbog financijskih poteškoća izbačen u četvrtu ligu, a danas se nalazi u drugom razredu škotskog nogometa. Navijači nisu zadovoljni radom uprave jer smatraju da vodi klub u novu propast. Ispred Ibroxa se u zadnje vrijeme redovito održavaju prosvjedi protiv čelnika kojima se priključuje sve veći broj poznatih, a među njima je sada i Pršo. Na akciju ga je motivirao nekadašnji suigrač Nacho Novo čiju je fotografiju s prosvjeda Pršo vidio u medijima.

"Kad sam bio na terenu, bio sam vojnik Rangersa, nikad se nisam predavao. I navijači su također vojnici, a Rangers Supporters Trust predvodi borbu i nikad ne odustaje. Oduševljen sam što mogu podržati navijače u njihovom nastojanju da vrate klub i pozivam ljude da im se priključe", priopćio je Pršo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izjavi za Daily Record dodatno je pojasnio razloge priključivanja navijačkoj borbi za Rangers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam vidio Nacha kako stoji ispred stadiona s ostalim navijačima, shvatio sam da se događa nešto što je pogrešno. Nacho i ja smo igrali zajedno, osjećali smo strast navijača i pokušavali je prenijeti na našu igru. Željeli smo donositi sreću ljudima jer oni su Rangers. Navijači su ti koji čine svaki klub. Pratio sam što se događa s Rangersom iako više nisam u Škotskoj. No, Rangers će uvijek biti dio mene i to se neće promijeniti ni sada kada sam u Hrvatskoj", poručila je nekadašnja devetka Vatrenih.

"Rangers je veliki klub i ovo što se događa posljednjih godina je strašno za navijače. Mijenjaju se igrači, mijenjaju se treneri, a jednako tako i uprava. Ali, navijači se nikad neće promijeniti, oni će uvijek biti tu. Kada pričam o Rangersu i navijačima, prođu me trnci. Evo i sada kada sjedim u Hrvatskoj i prolaze me trnci", dodao je emotivni Pršo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo