VELIKAN SUSPENDIRAO KOMPLETNU MOMČAD: / Razlog suspenzije je upravo nevjerojatan

Image
Foto: AFP

Predsjednik tog kluba u potpunosti je izgubio živce

7.4.2018.
12:56
AFP
VOYO logo

Nakon što je predsjednik lisabonskog Sportinga Bruno de Carvalho, pritom ne birajući riječi, sasuo lavinu na izvedbu igrača u 0-2 porazu od madridskog Atletica u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Europske lige zakuhalo se u tom klubu.

Putem Facebooka je Sportingov predsjednik 'oprao' pojedince među kojima su i Fabio Coentrao, Gelson Martins, Bas Dost i Fredy Montero, a sve zbog loših reakcija u prilikama koje je on smatrao iskoristivima i zbog javnih opomena. U bezobraznoj objavi Sportingov predsjednik je igrače omalovažavao i tim napisom izazvao njihovu reakciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željeli su se s njim obračunati tijekom treninga, ali se Bruno de Carvalho sutradan ondje nije pojavio. Želeći potom sačuvati obraz i oni su reagirali putem društvenih mreža pa je tako, među ostalima, i vratar Rui Patricio poručio da su ujedinjeni u ovome i da osjećaju gađanje prema komentarima predsjednika.

Kreće nastavak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča tu ne završava, tek se zahuktava. Njihova reakcija izazvala je Carvalhov bijes pa su opet dobili 'porciju' u kojoj su nazvani razmaženima, ali je i cijela momčad zaradila suspenziju. Doduše tu je objavu sa svog zida na Facebooku Carvalho obrisao, no prema najavama nedjelju utakmicu protiv četrnaestoplasiranog kluba portugalskog prvenstva Sporting će odigrati sa rezervnom momčadi. Suparnik je Pacos Ferreira.

Sporing je trećeplasirani klub portugalskog prvenstva s pet bodova manje od drugoplasiranog Porto i šest od vodeće Benfice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo