VELIKA VEČER: / Real Madrid srušio Barcelonin rekord, Navas za povijest

Image
Foto: AFP

Pobjedom protiv PSG-a (1:0) u 4. kolu Lige prvaka nogometaši Real Madrida osigurali su plasman u osminu finala. Ujedno su u srijedu navečer porušili i nekoliko rekorda.

4.11.2015.
8:55
AFP
VOYO logo

Madriđani su nakon okršaja protiv PSG-a neporaženi u 19 uzastopnih utakmica grupne faze natjecanja što nije uspjelo nijednom klubu dosad. Srušili su time rekord svoga najvećeg rivala Barcelone koja je bila neporažena u 18 utakmica zaredom, u razdoblju od studenog 2009. do listopada 2012. godine. Baš u listopadu 2012. je Real posljednji put izgubio u grupnoj fazi, bolja je bila Borussia Dortmund.

Nesavladivi Navas

Osim toga, Kraljevski klub je deveti put u povijesti osigurao plasman u drugi krug Lige prvaka nakon prve četiri utakmice u skupini. To ga također čini rekorderom ovoga natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razloga za zadovoljstvo ima i Realov vratar Keylor Navas. Kostarikanski čuvar mreže još uvijek nije primio gol u najelitnijem kontinentalnom natjecanju. Branio je dosad u šest utakmica i u svih šest je sačuvao mrežu čistom, četiri puta u ovoj sezoni i dvaput u prošloj. Prvi je golman u povijesti Lige prvaka koji u uvodnih šest utakmica nije primio gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo