Velika svađa u svlačionici Reala, Modrić stao na stranu Mourinha

Samo su Diego Lopez, Michael Essien i Luka Modrić ostali na strani trenera Josea Mourinha u sukobu koji je eksplodirao u Realovoj nogometnoj momčadi, piše Marca.

6.5.2013.
11:19
VOYO logo

Momčad se protiv portugalskog trenera, piše najutjecajniji španjolski dnevni list, inače politički vrlo blizak upravljačkim strukturama u klubu, pobunila u petak, dan uoči prvenstvenog dvoboja protiv Valladolida.

Portugalac kojeg prati glas karizmatika za kojeg su igrači spremni poginuti na travnjaku, otresao se navodno na Ikera Casillasa i Cristiana Ronalda kao glavne krivce za neuspješnu sezonu, pogotovo za krizu na njezinu samom početku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostatak momčadi Mourinhov je čin doživio kao izraziti nedostatak poštovanja spram dvojice najvećih zvijezda u klubu, te je došlo do prave male pobune. Marca piše da su Mourinhovu stranu držali samo igrači koje je sam doveo u Madrid: Diego Lopez, Michael Essien i Luka Modrić. Napetost i nelagoda u odnosima Mourinha i njegovih igrača jasno se osjetila i u subotnjem dvoboju u kojem su Madriđani pred svojom publikom slavili 4:3.

Mourinho je cijelu utakmicu atipično prosjedio na klupi ne pomaknuvši se s mjesta. U tunelu se prije utakmice pozdravio s Pepeom i Diegom Lopezom, dok je pored Ikera Casillasa prošao kao da ne postoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igračima se nije obratio niti na poluvremenu niti na kraju utakmice prepustivši odrađivanje obaju sastanaka pomoćniku Aitoru Karanki, dok je svoje odaje uoči početka drugog poluvremena napustio puno prije igrača. U tim se trenucima, piše Marca, doima razočarano, izgubljeno, daleko.

Sukob je u nedjelju, stoji u Marcinu zaključku, prividno izgladio predsjednik Florentino Perez dogovorivši 12-dnevno primirje. Drugim riječima, mir do finalne utakmice Kupa kralja protiv madridskog Atletica kojom bi Kraljevski klub mogao barem donekle spasiti sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo