NESHVATLJIVA POGREŠKA O KOJOJ ĆE SE JOŠ DUGO PRIČATI: / Je li moguće da sudac ovo nije vidio?!

Image
Foto: AFP/Screenshot

Chris Kavanagh nije dosudio čisti penal za goste

22.10.2018.
22:50
AFP/Screenshot
VOYO logo

U susretu 9. kola Premiershipa između Arsenala i Leicestera na Emiratesu u ponedjeljak navečer, topnici su slavili s 3-1. Osim pogodaka, priča se i o velikom sudačkom previdu u 18. minuti, kad su lisice imale napad. Sudac Chris Kavanagh nije dosudio čisti penal za goste.

EVERTON – CRYSTAL PALACE 2-0: Domaćin u zadnjim minutama odnio pobjedu, Milivojević promašio penal

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u 18. minuti susreta Arsenalov stoper Rob Holding vidljivo je igrao rukom u svom šesnaestercu prilikom borbe za poziciju i pokušaja izbacivanja lopte glavom, a glavni sudac bio je udaljen par metara od njega, bio je okrenut direktno prema situaciji, dobro ju je mogao uočiti, no nije pokazao na penal. Uz to, propustio je Holdingu zbog igranja rukom dati žuti karton koji bi se pretvorio u crveni jer bi mu to bio drugi žuti na utakmici.

Društvene mreže eksplodirale su od kritika na račun spomenutog sudačkog arbitra...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa je li on slijep?! Kako nije dosudio penal za Leicester, pa to je sramotno. Chrisa Kavanagha trebalo bi se riješiti na poluvremenu. Ma to je šokantna odluka suca", samo su neki od komentara nogometnih pratitelja na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče samog dvoboja i onog što je ovaj sudar donio, nogometaši Arsenala ostvarili su sedmu uzastopnu pobjedu u Premier ligi. Gosti su bolje otvorili utakmicu i nakon nekoliko propuštenih prilika poveli kada je u 31. minuti ubačaj Chilwella pogodio u nogu Bellerina i skrenuo u mrežu nemoćnog Lena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je uspio poravnati pred sam kraj prvog poluvremena kada je Nijemac Ozil u 44. minuti lijepim udarcem okrunio protunapad "topnika" da bi u nastavku ubojiti Aubameyang s dva gola neposredno po ulasku u igru osigurao pobjedu domaćima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je u igru ušao u 61. minuti, a u strijelce se upisao u 63. i 66. Četvrti Arsenal sada ima 21 bod, kao i treći Chelsea te peti Tottenham Hotspur, dva boda više imaju Manchester City i Liverpool, dok je Leicester 11. sa 12 bodova.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo