ŠTETA

VELIKA NEPRAVDA ZA BIVŠEG IZBORNIKA: Ante Čačić iznenada dobio otkaz, a razlog je gotovo nevjerojatan

Čačić je egipatski klub preuzeo u prosincu 2019. godine, a bio je to njegov prvi posao nakon što je u listopadu 2017. napustio kormilo

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić, neočekivano je dobio otkaz u egipatskom klubu Pyramids. Čačić je od prosinca 2019. vodio egipatski Pyramids, ali nije uspio osvojiti trofej pobjednika CAF Kupa konfederacija nakon što je njegova momčad u finalu igranom u Rabatu na stadionu Prince Moulay Abdallah izgubila od marokanskog Berkanea s 0-1 i zbog toga je otpušten, prenose afrički mediji.

CAF Kup konfederacija je osnovan 2013. godine i to je drugi po važnosti afrički kup nakon Lige prvaka, a Čačić je Pyramids doveo do finala u njihovom debitantskom nastupu u CAF Kupu, što se svakako može smatrati velikim uspjehom.

ProfimediaFoto: Profimedia

Nepravedno dobio otkaz?

Čačić je egipatski klub preuzeo u prosincu 2019. godine, a bio je to njegov prvi posao nakon što je u listopadu 2017. napustio kormilo hrvatske reprezentacije. Prošle je sezone završio na respektabilnom trećem mjestu, odmah iza Zamaleka i Al Ahlyja, dvaju najvećih egipatskih klubova i imao je omjer od 21 pobjede, tri remija i devet poraza.

No, Pyramids mu je, iako nije imao loše rezultate i iako je došao do finala Kupa, odlučio uručiti otkaz. Inače, spomenuti treba kako je Pyramids, klub osnovan prije 12 godina, od ljeta 2018. godine do sada promijenio čak sedam trenera.

Povratak na Net.hr