VELIKA DINAMOVA NADA VRAĆA SE NA TEREN NAKON VIŠE OD POLA GODINE: / 'Nije to bilo lako psihički podnijet'

Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

Mladi hrvatski reprezentativac vraća se na teren nakon duge stanke zbog ozljede

20.10.2018.
8:33
Pixsell
VOYO logo

Mladi hrvatski nogometaš i as Dinama, Nikola Moro, konačno je zaliječio ozljedu križnih ligamenata, zbog koje ga nema na terenu još od ožujka i utakmice sa Rudešom. Mladi hrvatski reprezentativac vratio se u kadar hrvatskog prvaka, te je za SN razgovarao o plasmanu U21 reprezentacije na Euro te Dinamovim šansama za proljećem u Europi.

"Znamo kakav je to veliki uspjeh, koliko je godina prošlo od zadnjeg nastupa na završnom turniru u U21 konkurenciji. Bio sam u Puli na tribini, Prošli smo uz malo sreće i raspoloženog Posavca, no jedino je bitno da smo se kvalificirali, protiv San Marina smo očekivano potvrdili prolaz. Imamo velika očekivanja od Eura", komentirao je moro plasman mlade Hrvatske na nadolazeći Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, hvala Bogu, ponovno se osjećam kao nogometaš. Dugo sam samo trenirao, napokon sam počeo i igrati. Nije to bilo lako psihički podnijeti, misliš da možeš, a ne smiješ dok ne budeš 100 posto. Sad sam na raspolaganju, pa kako trener odluči", prokomentirao je svoju fizičku spremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Protiv Slovaka će biti najteže dosad'

"Ako možemo riješiti prolaz u te dvije, probat ćemo. No, mislim da će nam te dvije protiv Slovaka biti najteže utakmice dosad. Nisu nam toliko poznati ni veliko ime, a znamo da su čvrsta i dobra momčad, nezgodni po stilu igre, tako da bi nam četiri boda sigurno puno značila. No, polako, četiri su još kola", dodao je Moro.

"Pokazalo se koliko su nam bitni navijači, pogotovo kad se napuni stadion, tako da smo svi zadovoljni što nam kazna nije najteža. No, idemo korak po korak", zaključio je mladi Dinamovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo