VELIKA ČISTKA U CHELSEAJU: / Abramovič i Conte na zimu tjeraju pet zvijezda

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Vrlo slabo otvaranje nove sezone moglo bi već u siječnju dovesti do velike čistke u svlačionici Chelseaja, tvrde engleski mediji.

29.9.2016.
22:01
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Chelsea je prije dvije sezone bio engleski prvak pod vodstvom Josea Mourinha, ali kola su za londonski klub otada krenula nizbrdo. Bluesi su očajno otvorili prošlu sezonu, a ni otkaz Mourinhu nije im previše pomogao, pa su završili tek na desetom mjestu.

Srpski dvojac pred izgonom

Na klupu je ljetos došao bivši trener Juventusa i talijanski izbornik Antonio Conte, ali nakon tri pobjede na startu Premier lige, osvojen je samo jedan bod u sljedeća tri kola. Conte je vlasniku kluba Romanu Abramoviču jasno dao do znanja da momčad mora biti obnovljena, a prema pisanju Timesa, dvojac je u posljednja tri dana održao niz sastanaka na kojima je tema bila budućnost Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaključak je da nekolicina zvijezda mora otići, vjerojatno već u siječnju, a na popisu su navodno srpski reprezentativci Nemanja Matić i Branislav Ivanović, zatim Brazilac Oscar, te engleski stoper Gary Cahill. Mogao bi otići i španjolski veznjak Cesc Fabregas ako se nađe kupac koji će ponuditi zadovoljavajući iznos. Zanimljivo je da su svi spomenuti bili među nositeljima igre u momčadi koja je bila prvak, ali samo godinu i pol kasnije su na izlaznim vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo