VEĆ SU SPAKIRALI TORBE: / Utakmica protiv Juventusa za ove igrače bit će i posljednja u dresu Dinama?

Image

Sutrašnja utakmica 6. kola skupine H Lige prvaka protiv Juventusa u Torinu za neke će igrače biti i posljednja u dresu Dinama.

6.12.2016.
14:05
VOYO logo

Hrvatski prvak na zimu će se pojačati novim snagama sa kojima će biti spreman za utrku s Rijekom u lovu na svoj 12 uzastopni naslov prvaka. To znači da će neki igrači otići. Uz to, trener Dinama Ivajlo Petev ove sezone plovi na krilima svoje nogometne filozofije davanja prilike mladim igračima Benkoviću, Kneževiću, Gojaku, a na proljeće misli nastaviti u istom tonu, odnosno, veću minutažu dati Sosi, Olmu, Mori, Lovrenu... Uz to, u momčad će se vratiti kapetan Domagoj Antolić i Lešković.

DINAMU U TORINU PRIJETI KATAKLIZMA: Trener najgore momčadi Lige prvaka jasan: ‘Ne bojim se velikog poraza’

Soudani i Machado gotovo sigurno odlaze, Pivarić možda

Sportske novosti javljaju kako će ponajbolji Dinamov igrač Soudani protiv Juvea "otplesati svoj posljednji ples u plavom dresu". Iako mu je ponuđen novi ugovor od milijun eura godišnje, nije ga potpisao, što je pouzdan znak da je već počeo spremati putne torbe. Gotovo u svakom prijelaznom roku je tražio izlaz, čini se da će ga ovog puta pronaći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega, spominje se i ime Paula Machada. U društvu mladića koji dolaze i nekog pojačanja, za njega više nema mjesta u Dinamu. Posljednju utakmicu za Modre mogao bi i odigrati dokapetan momčadi Josip Pivarić.

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj
Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Ta priča, doduše, stidljivije je prirode nego one Soudanija i Machada. Modri branič ima ponuda, ima i svog nasljednika, Bornu Sosu, a kako SN ističe, u "plavim dvorima traže i pojačanje za lijevog bočnog. Sve su to činjenice koje govore u prilog Pivarićevu odlasku. Uz to, u godinama je kad se rade najbolji transferi, standardni je hrvatski reprezentativac, zato je on idealan “pick” za odlazak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schifo ima ponude iz Grčke, na ime Ćorića bi mogla sletjeti neka nemoralna

Na izlaznim vratima kluba je i Gordon Schildenfeld. On, pak, ima ponude iz Grčke u kojoj je već igrao i ostavio trag, a "milijuni eura plešu i oko imena Ante Ćorića" koji je u fokusu nogometne Europe. Stoga bi se moglo dogoditi, koliko god on u Dinamu označen kao zalog za budućnost, da Dinamov biser napusti klub zbog neke nemoralne ponude, kakve vole u Maksimirskoj 128.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo