UVIJEK SKROMAN

VAŽNA JE SAMO POBJEDA: Kalinić bez zrnca euforije nakon jedne od najboljih utakmica u životu

Fantastičan tjedan hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Kalinić okrunio je s tri gola i jednom asistencijom u nedjeljnoj pobjedi svoje Fiorentine protiv Cagliarija (5-3) u devetom kolu talijanske Serije A.

Tri dana ranije Kalinić je zabio dva pogotka u pobjedi protiv Slovana iz Libereca u trećem kolu Europske lige, a briljantnom predstavom protiv Cagliarija u potpunosti je prebrisao sve kritike zbog nešto slabijeg ulaska u sezonu, barem što se tiče postignutih golova. Međutim, ni nakon vrhunski odigrane utakmice na Sardiniji 28-godišnji napadač nije upao u euforiju.

ČUDESNA PREDSTAVA NIKOLE KALINIĆA: Vatreni je imao svoj privatni šou u ludoj utakmici prepunoj golova

‘Moramo nastaviti na isti način’

“Sretan sam zbog hat-tricka, ali najvažnije je da je momčad došla do pobjede. Uzeli smo tri bitna boda i sada moramo nastaviti na isti način. Već u srijedu protiv Crotonea želimo novu pobjedu”, rekao je Kalinić talijanskim novinarima.

Fiorentina je do pobjede protiv Cagliarija došla nakon četiri zastopne ligaške utakmice u kojima nije uspjela osvojiti tri boda. U nedjelju je u jednoj utakmici zabila samo gol manje nego ukupno u svim dosadašnjima u Seriji A.

“Što se promijenilo? Uvijek igramo na isti način, radimo ono što trener traži od nas, samo što smo u nedjelju stvorili više prilika i zabili puno golova”, zaključio je Kalinić.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr