Iznenađenje otkriveno u Reykjavíku: Vatreni primili sjajnu vijest

Uoči prve utakmice dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine hrvatski reprezentativci primili su lijepu vijest od vodstva Hrvatskog nogometnog saveza.

14.11.2013.
17:05
VOYO logo

Naime, za prolazak protiv Islanda i plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine Hrvatski nogometni savez nagradit će reprezentaciju premijom od 500.000 eura.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker ovu je vijest planirao reprezentativcima objaviti baš u Reykjaviku dan prije utakmice i tako dodatno motivirati Vatrene, kojima je i sam nastup među najboljim reprezentacijama svijeta u Brazilu dovoljna nagrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hrvatska u Reykjavíku u petak u 20 sati igra prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija, dok je uzvrat u Zagrebu u utorak 19. studenoga u 20:15.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Svoje komentare vezane na fantastičnu pobjedu Hrvatske protiv Islanda i plasman Vatrenih na SP možete slati i na adresu sport@portal.net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo