Hrvatski junak svima otkrio krvavu nezgodu iz kupaone

19.6.2014.
16:39
VOYO logo

"Svi smo svjesni da smo napravili tek korak i da je ‘finale’ pred nama, i tako ćemo se i ponašati", poručio je Srna koji je protiv Meksika na terenu jurio brzihom od 32.98 kilometara na sat. Kao da je na biciklu.

"Hvala navijačima koji su došli u Manaus bodriti nas, onima u Hrvatskoj čije tenzije osjećamo i u Brazilu. Svi zaslužuju naš plasman u osminu finala", prenosi Jutarnji list izjavu hrvatskog kapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Olić je otkrio nezgodu koja se događala u kupaonici dan prije utakmice.

"Imao sam malu nezgodu poslije treninga. Naime, tijekom tuširanja stao sam na staklo koje se rasulo. Lošija kvaliteta, ali uspio sam se pokrpati za utakmicu", rekao je strijelac prvog hrvatskog gola protiv Afrikanaca i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam što sam dio veličanstvene pobjede. Iznimno je bilo važno vratiti se u igru nakon poraza od Brazila, pogotovo zbog psihe. Protiv Kameruna smo pokazali dobru igru, ali svjesni smo kako je ovo tek stepenica do cilja. Sada se u miru možemo koncentrirati na Meksiko. Kvalitetni smo i jednom pravom, muškom borbom možemo izvući utakmicu protiv Meksika. Nema nam druge nego izvući posljednji atom snage".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo