Hrvatski junak svima otkrio krvavu nezgodu iz kupaone

‘Stalno ponavljam da sam iznimno ponosan što sam kapetan ove generacije koja je protiv Kameruna ispisala povijest’, rekao je kapetan naše reprezentacije Darijo Srna, službeno najbrži nogometaš svijeta.

“Svi smo svjesni da smo napravili tek korak i da je ‘finale’ pred nama, i tako ćemo se i ponašati”, poručio je Srna koji je protiv Meksika na terenu jurio brzihom od 32.98 kilometara na sat. Kao da je na biciklu.

“Hvala navijačima koji su došli u Manaus bodriti nas, onima u Hrvatskoj čije tenzije osjećamo i u Brazilu. Svi zaslužuju naš plasman u osminu finala”, prenosi Jutarnji list izjavu hrvatskog kapetana.

Ivica Olić je otkrio nezgodu koja se događala u kupaonici dan prije utakmice.

“Imao sam malu nezgodu poslije treninga. Naime, tijekom tuširanja stao sam na staklo koje se rasulo. Lošija kvaliteta, ali uspio sam se pokrpati za utakmicu”, rekao je strijelac prvog hrvatskog gola protiv Afrikanaca i zaključio:

“Ponosan sam što sam dio veličanstvene pobjede. Iznimno je bilo važno vratiti se u igru nakon poraza od Brazila, pogotovo zbog psihe. Protiv Kameruna smo pokazali dobru igru, ali svjesni smo kako je ovo tek stepenica do cilja. Sada se u miru možemo koncentrirati na Meksiko. Kvalitetni smo i jednom pravom, muškom borbom možemo izvući utakmicu protiv Meksika. Nema nam druge nego izvući posljednji atom snage”.

Povratak na Net.hr