VATRENI SVE DOGOVORIO S MILANOM: / Nikola Kalinić sljedećeg ljeta dobiva suigrača iz reprezentacije

Image
Foto: PIXSELL/AFP
Image
Foto: PIXSELL/AFP

Sky Sport piše kako je usmeni dogovor između igrača i kluba već postignut.

5.2.2018.
21:40
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Ivan Strinić sve je dogovorio s Milanom i na ljeto će se priključiti - Nikoli Kaliniću. Tvrdi to ugledni talijanski Sky Sports koji javlja kako će hrvatski reprezentativac postati novi igrač Rossonera, nakon što mu istekne ugovor sa Sampdorijom.

INTER PORAŽEN DRUGI PUT ZAREDOM: Icardi promašio penal, a Napoli slavio uz veliki rekord Mareka Hamšika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strinić je preselio u Genovu prošloga ljeta iz Napulja gdje je malo igrao. Međutim, od dolaska u Sampdoriju Strinić je nastupio u 15 utakmica i redovito pruža kvalitetne partije, a primijetili su to i u Milanu pa su odlučili ugrabiti priliku i pojačati lijevi bok, a samim time i obranu.

Obzirom da Striniću ugovor ističe 30. lipnja 2018. (Sampdoria ima mogućnost produžiti ugovor Striniću), Milan se obratio Strinićevom agentu koji im je dao zeleno svjetlo da krenu po njegovog klijenta, a potom su od Sampdorije tražili da izravno pregovaraju s igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sky Sport piše kako je usmeni dogovor između igrača i kluba već postignut. Ne spominje se cifra za koju bi Strinić trebao prijeći u Milan. Striniću ugovor sa Sampdorijom traje do 30. lipnja 2018. godine, a ako uistinu dođe u Milan, za mjesto u prvoj momčadi borit će s Ricardom Rodriguezom.

Vrijedi spomenuti kako su u Milanu tijekom povijesti igrala ugledna hrvatska nogometna imena poput Zvonimira Bobana, Darija Smoje, Dražena Brnčića, Darija Šimića, Marija Pašalića i sada za Milan igra i Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo