VATRENI STIGLI NA ODREDIŠTE: / Desetkovani, ali spremni za utakmicu protiv Kosova

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija doputovala je u Skadar gdje će u četvrtak navečer igrati kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo 2018. protiv reprezentacije Kosova.

5.10.2016.
17:55
VOYO logo
Image
Image

Hrvatska izabrana vrsta je u popodnevnim satima stigla zrakoplovom iz Zagreba u Tiranu, odakle su autobusom zaputili u Skadar. Odsjeli su izbornik Ante Čačić i njegovi nogometaši u hotelu Grand Europa, oko kojeg je bio kordon specijalne policije, a dočekalo ih je mnoštvo građana Skadra koje nije htjelo propustiti priliku vidjeti i fotografirati se s Vatrenima.

Image
Image

Utakmica protiv Hrvatske za Kosovo je prva službena domaća u povijesti. U prvoj službenoj odigranoj gostovali su i remizirali 1-1 u Finskoj. Hrvatska je, pak, kvalifikacije za odlazak u Rusiju 2018. godine otvorila 1-1 remijem s Turskom na praznom stadionu Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Susret u kojem će Hrvatska igrati bez Luke Modrića, Ivana Rakitića, Marka Pjace i Dejana Lovrena, a svi su otpali s popisa zbog ozljeda, na rasporedu je u 20:45 sati na stadionu Loro Borici koji prima 16.000 gledatelja. Poslije tog ogleda Vatreni putuju u Tampere gdje ih u nedjelju čeka ogled s Finskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo