VATRENI SE VRATIO TRENINZIMA: / U srijedu bi mogao zaigrati za klub prvi put nakon 34 dana

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko vratio se nakon tjedan dana treninzima Atlético Madrida te bi u srijedu mogao zaigrati za crveno-bijele prvi put nakon 34 dana.

27.11.2017.
19:10
PIXSELL
VOYO logo

Vrsaljko je u ponedjeljak normalno trenirao sa suigračima pripremajući se u madridskom predgrađu Majadahonda za uzvratnu utakmicu 1/16 finala kupa. U srijedu Atletico igra na svom stadionu Wanda Metropolitano protiv Elchea nakon što je prva utakmica završila 1-1.

VATRENI ZAPOČEO PREGOVORE S NAPOLIJEM? ‘Ponuda je na stolu, Talijani ga žele već u siječnju’

Ta utakmica odigrana 25. listopada bila je posljednja u kojoj je nastupio 25-godišnji desni bek. Vrsaljka su prošli ponedjeljak zaboljela leđa te je propustio utakmice protiv Rome i Levantea. Tjedan dana nije na travnjaku trenirao s ostatkom ekipe koja je slavila u te dvije posljednje utakmice s 2-0 i 5-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko je ove sezone odigrao svega 363 minute nastupivši u pet susreta. Trener Diego Simeone je prednost davao 32-godišnjem Juanfranu Torresu koji je međutim sada ozlijeđen. Juanfran zbog problema s lijevim bedrom nije trenirao u ponedjeljak a u subotu je Simeone na desnog beka stavio defenzivnog veznog Thomasa Parteya, u nedostatku Juanfrana i Vrsaljka. Bez desnog beka je pobijedio i Romu u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko se ove sezone vratio nakon pauze od nekoliko mjeseci poslije ozljede koljena u ožujku prošle godine. Već se tjednima nagađa o njegovom nezadovoljstvu malom minutažom nakon čega je uslijedio interes talijanskog Napolija. Atléticovi dužnosnici nisu skloni prodaji igrača kojeg su u ljeto 2016. doveli iz talijanskog Sassuola.

Vrsaljko je dosad isticao da ne razmišlja o odlasku iz Madrida no bez minuta na travnjaku mogao bi nespreman dočekati Svjetsko prvenstvo idućeg ljeta u Rusiji. Atlético Madrid se vraća na tržište u siječnju nakon što mu je ljetos zbog kazne FIFA-e bilo zabranjeno upisati nove igrače. Zasad je jedino sigurno da dolazi napadač Diego Costa iz Chelsea i ofenzivni Vitolo, doveden iz Seville pa poslan na posudbu u Las Palmas dok ne istekne zabrana u siječnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo