NE RAZDVAJA IH MNOGO

VATRENI SE IPAK VRAĆA U ITALIJU? Predsjednik madridskog velikana potvrdio vijest koju čekaju Napolijevi navijači

Već se neko vrijeme spominje mogućnost da u siječanjskom prijelaznom roku hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko napusti madridski Atletico i otisne se prema Italiji u transferu kojim bi osnažio Napoli, trenutačno vodeću momčad Serije A. Ova ideja sada je dobila i službenu potvrdu.

U razgovoru za napuljski Radio Kiss Kiss, prenosi Football Italia, predsjednik Atletica Enrique Cerezo Torres jasno je kazao:

“Još nisam razgovarao s Napolijevim predsjednikom Aurelijem De Laurentiisom o Vrsaljku. Mogu reći da vjerujemo u tog igrača i da je pod dugim ugovorom, ono što ne mogu odbaciti jest mogućnost da nam Napoli pristupi u sijačnjskom prijelaznom roku. Najvažnije će biti ono što igrač želi, a Vrsaljko je u ovom trenutku koncentriran na sezonu s Atleticom. Razgovarat ćemo u siječnju i vidjeti što se može dogoditi.”

Isti izvor javlja da je mogućnost prelaska Vrsaljka u Napoli realna i da nema mnogo toga što ih razdvaja. Branič hrvatske nogometne reprezentacije dobro je upoznat s talijanskim nogometom u kojem je nastupao od 2013. do 2016. godine noseći dresove Genoe i Sassuola.

Povratak na Net.hr