Vatreni progovorio o stanju u hrvatskom nogometu i neredima na San Siru

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić dobitnik je Vatrenih krila, nagrade koju svake godine dodijeljuju članovi Kluba navijača Hrvatske reprezentacije 'Uvijek vjerni'.

3.1.2015.
17:14
VOYO logo

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni" dodijelio je nagradu "Vatrena krila" Ivanu Perišiću za požrtvovnost na travnjaku.

"Iznimna mi je čast i dodatan motiv za rad što sam baš ja izabran u mnoštvu sjajnih igrača koje ima Hrvatska. Hvala mojoj obitelji, suigračima i stručnom stožeru bez kojih ova nagrada ne bi bila moguća. Nastavit ću i dalje ovako raditi, davati najbolje od sebe u svetom dresu reprezentacije", kazao je Perišić za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/JYXz6iZ6AVI

Vatreni koji svoj krug zarađuje u Wolsburgu, na SP-u u Brazilu je zabio dva gola, te tri u kvalifikacijama za EURO 2016. u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam sa 2014. iako je ostao žal što u Brazilu nismo prošli skupinu. Očekivali smo da ćemo napraviti više, bilo je i malo nesreće. Kvalifikacije za Francusku počeli smo na odličan način i u ovoj 2015. samo ćemo finiširati u istom stilu", objašnjava Perišić.

Sjajni hrvatski nogometaš osvrnuo se i na aktualno stanje u hrvatskom nogometu, te na nerede hrvatskih navijača na San Siru, u srazu protiv Italije (1:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško mi je sve to skupa objasniti... Žao mi je što su se u Milanu dogodili incidenti, onakva zbivanja kao u Italiji ne smiju se ponoviti, reprezentacija treba podršku i nadam se da će se smiriti situacija na relaciji navijači - HNS. Zasad smo vrlo zadovoljni učinjenim u tekućem ciklusu i ako bude sve po planu plasirat ćemo se na EP u Francuskoj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo