Vatreni progovorio o stanju u hrvatskom nogometu i neredima na San Siru

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić dobitnik je Vatrenih krila, nagrade koju svake godine dodijeljuju članovi Kluba navijača Hrvatske reprezentacije ‘Uvijek vjerni’. Vatreni se, uz nagradu za požrtvovnost na travnjaku, osvrnuo i na aktualnu situaciju u hrvatskom nogometu, kao i o neredima na San Siru.

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije “Uvijek vjerni” dodijelio je nagradu “Vatrena krila” Ivanu Perišiću za požrtvovnost na travnjaku.

“Iznimna mi je čast i dodatan motiv za rad što sam baš ja izabran u mnoštvu sjajnih igrača koje ima Hrvatska. Hvala mojoj obitelji, suigračima i stručnom stožeru bez kojih ova nagrada ne bi bila moguća. Nastavit ću i dalje ovako raditi, davati najbolje od sebe u svetom dresu reprezentacije”, kazao je Perišić za Sportske.

//www.youtube.com/embed/JYXz6iZ6AVI

Vatreni koji svoj krug zarađuje u Wolsburgu, na SP-u u Brazilu je zabio dva gola, te tri u kvalifikacijama za EURO 2016. u Francuskoj.

“Zadovoljan sam sa 2014. iako je ostao žal što u Brazilu nismo prošli skupinu. Očekivali smo da ćemo napraviti više, bilo je i malo nesreće. Kvalifikacije za Francusku počeli smo na odličan način i u ovoj 2015. samo ćemo finiširati u istom stilu”, objašnjava Perišić.

Sjajni hrvatski nogometaš osvrnuo se i na aktualno stanje u hrvatskom nogometu, te na nerede hrvatskih navijača na San Siru, u srazu protiv Italije (1:1).

“Teško mi je sve to skupa objasniti… Žao mi je što su se u Milanu dogodili incidenti, onakva zbivanja kao u Italiji ne smiju se ponoviti, reprezentacija treba podršku i nadam se da će se smiriti situacija na relaciji navijači – HNS. Zasad smo vrlo zadovoljni učinjenim u tekućem ciklusu i ako bude sve po planu plasirat ćemo se na EP u Francuskoj”.

Povratak na Net.hr