VATRENI POPUT BARCELONE: / 'I dalje će nam biti izazov raditi na jednom od najljepših dresova na svijetu'

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN

Hrvatski nogometni savez (HNS) potpisao je novi ugovor s poznatim proizvođačem sportske opreme Nikeom koji sada vrijedi do 2026. godine.

15.11.2016.
16:28
AFP, PHILIPPE HUGUEN
VOYO logo

Aktualni je ugovor vrijedio do 2020. godine, a s obzirom da su obje strane bile zadovoljne dosadašnjom suradnjom, ona je u utorak u Belfastu i službeno produljena. Ugovor su potpisali predsjednik HNS-a Davor Šuker i Nikeov direktor sportskog marketinga za središnju i istočnu Europu Mark de Klerk. Hrvatska reprezentacija igra u Nikeovim dresovima već 16 godina, a u tom je razdoblju nastupila na tri svjetska i četiri europska prvenstva.

Image
RUŠI SVE REKORDE! Barcelonin ugovor s Nikeom ulazi u rubriku vjerovali ili ne: /

Svijet ovo nije vidio

Image
RUŠI SVE REKORDE! Barcelonin ugovor s Nikeom ulazi u rubriku vjerovali ili ne: /

Svijet ovo nije vidio

'Potvrda reputacije hrvatske reprezentacije'

"Ponosan sam što je Nike kao svjetski lider želio ugovor s HNS-om do 2026. godine jer to je potvrda reputacije Saveza, naše reprezentacije i naših nogometaša u svjetskim razmjerima. Nike je do sada bio sjajan partner u razvoju nogometa u Hrvatskoj, kao što je dao i doprinos prepoznatljivosti hrvatske reprezentacije u svijetu. Nike i HNS povezuje predanost izvrsnosti i ljubav prema nogometu te me istinski veseli ovaj dogovor oko dugoročne suradnje", izjavio je Šuker, dok je De Klerk dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veseli nas nastavak suradnje s HNS-om i hrvatskom reprezentacijom koja je redoviti sudionik velikih natjecanja. Hrvatski nogometaši inspiriraju navijače diljem svijeta i ponosni smo na nastavak ovog partnerstva. Našim dizajnerima bit će i dalje izazov i zadovoljstvo raditi na jednom od najljepših i najprepoznatljivijih dresova na svijetu te ćemo nastaviti hrvatskim reprezentacijama isporučivati vrhunske proizvode."

Zanimljivo, nedavno je procurila informacija da će Barcelona potpisati novi petogodišnji ugovor s Nikeom koji će biti vrijedan čak 155 milijuna eura po sezoni, počevši od 2018/2019, uz opciju da se produlji za još pet godina. Dakle, za deset godina Katalonci će zaraditi 1,5 milijardu eura samo od Nikea! Uvjeti suradnje Nikea s HNS-om su poslovna tajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo