VATRENI OTVORENO: / 'Žao mi je na kraju što nije sve ispalo korektno, ali nisam prvi s kojim je tako'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Žao mi je na kraju što nije sve ispalo korektno, ali nisam prvi s kojim je tako'

5.8.2018.
16:48
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Filip Bradarić dogovorio je uvjete prekida suradnje s Rijekom i stavio paraf na petogodišnji ugovor s talijanskih prvoligašem Cagliarijem. Time je završena trakavica ljetnog prijelaznog roka. Rijeka će itekako profitirati transferom.

FILIP BRADARIĆ ODLAZI U ITALIJU: Bivši Hajdukovac postao je drugi najskuplji igrač u povijesti Rijeke

Damir Mišković i Rijeka zaradit će otprilike 4,75 milijuna eura odštete (niti jedan igrač iz HNL-a se sa 26 godina ili stariji nije prodao za toliki iznos), Bradariću će pripasti 400-tinjak tisuća eura od transfera (kod produženja ugovora izbačeno je 10 posto od budućeg transfera i ubačen fiksni koji je ovisio o visini samog transfera)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Rijeku odigrao 132 utakmice

"Za Rijeku sam odigrao preko 130 utakmica, osvojio naslov prvaka, Kup, igrao Europu i ti trenuci, ti suigrači s kojima sam u dalje u kontaktu, ostaju uspomena za cijeli život i nešto što mi nitko nikada neće moći oduzeti. Žao mi je na kraju što nije sve ispalo korektno, ali nisam prvi s kojim je tako. Ja iz Rijeke nosim samo lijepe uspomene i ne bih volio da neke druge stvari bace mrlju na sve ono što je bilo dobro u protekle tri i pol godine", kazao je u razgovoru za SN Filip Bradarić, koji je ukupno za Rijeku odigrao ukupno 132, zabio osam golova, 15 puta asistirao za gol uz 10.456 minute provedene na terenu u dresu Rijeke.

Osvojio dvostruku krunu s Rijekom, okitio se i svjetskim srebrom

Osvojio je i dvostruku krunu s Rijekom u HNL-u, te se ovog ljeta okitio svjetskim srebrom s reprezentacijom Hrvatske). Njegova tržišna vrijednost kreće se, prema Transfermarktu, 3,5 milijuna eura... Sad mu slijedi nova avantura u Serie A...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Serie A mi je oduvijek bila želja, uvijek sam pratio talijanski nogomet, a mislim da je danas Hrvatima posebno zanimljiv, budući da ovdje igra 20-ak naših igrača. Razgovarao sam s mnogima koji ovdje igraju, posebno s Badeljom koji mi je rekao da je to za mene najbolja opcija i sretan sam što sam odabrao taj put. Prvi dojmovi su stvarno odlični, od prvog trenutka sam dobro prihvaćen, vidio sam trening-kamp u kojem ćemo trenirati i mislim da sam odabrao dobru sredinu za nastavak svog igračkog puta. Momčad još nisam upoznao jer je u Turskoj, ali čim se vrate, krećem u svoju borbu za mjesto u momčadi i prilagodbu na ovdašnji nogomet".

Italija prvi izbor

Posljednjih 10-ak dana u medijskom eteru puno se govorilo i o ponudi Bordeauxa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto Cagliari, a ne Bordeaux? Duže vrijeme sam govorio da mi je Italija prvi izbor, da mi taj način igre odgovara, dok o Bordeauxu ne znam što bih uopće rekao kada ni u jednom trenutku nisam dobio ozbiljnu ponudu. Ja sam dojma da je ta priča s Bordeauxom cijelo vrijeme bila klimava, pogotovo što je predsjednik Rijeke s predsjednikom Cagliarija već ranije sve dogovorio", dao je do znanja Bradarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo