VATRENI ODRADILI TRENING NA HITRECU: / 'Utakmica s Kosovom mogla bi biti drugačija od one u Albaniji'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Marko Rog došao je na reprezentativno okupljanje dan nakon postignutog prvog pogotka u Serie A u dresu Napolija, a među Vatrenima nije mu teško sačuvati dobro raspoloženje.

29.8.2017.
20:00
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Drugi je dan priprema Vatrenih za subotnji kvalifikacijski susret za SP protiv Kosova na Maksimiru. Hrvatski reprezentativci odradili su trening na Hitrec - Kacijanu u večernjim satima utorka.

MARKO ROG GOLOM OKONČAO SJAJNU AKCIJU NAPOLIJA:

Rog je spreman

"Drago mi je da sam opet s reprezentacijom i vjerujem da ćemo dobro odigrati ove dvije utakmice te ubilježiti dvije pobjede. Naravno, ja sam spreman, iako mi je konkurencija u veznom redu velika, imamo igrače iz najvećih svjetskih klubova koji igraju na vrhunskoj razini, što je velika stvar za Hrvatsku", poručio je Rog, prenosi službena internetska stranica HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica s Kosovom mogla bi biti drugačija od one u Albaniji jer smo tamo brzo postigli prvi pogodak. Idealno bi bilo to ponoviti, zabiti što prije, poslije toga bilo bi sve lakše. Utakmica s Turskom vjerojatno će biti teža, ali idemo korak po korak. Uspjeh u Eskisehiru mogao bi nas dovesti vrlo blizu Svjetskog prvenstva", dodao je.

Nižić debitira za Hrvatsku

Među reprezentativne braniče ovom je prigodom uvršten i Hajdukov Zoran Nižić, koji ističe kako će Vatreni maksimalno krenuti protiv oba suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno sam iznimno sretan, ogromna je stvar biti dio ove momčadi. Počašćen sam pozivom, svi znamo koliko znači igrati za reprezentaciju. Odličan je osjećaj bio debitirati za Hrvatsku u Los Angelesu, ali kvalifikacije su jedan drugi svijet. Tu su svi najbolji, dijelim svlačionicu s igračima koje sam do jučer samo gledao na televiziji", kaže.

"Obje su utakmice važne i premda je Kosovo lakši suparnik od Turske, moramo biti potpuno usredotočeni i ozbiljni jer su i ta tri boda bitna. Sigurno ćemo se dobro pripremiti, a svi smo već navikli na ovakve situacije i ništa neće biti prepušteno slučaju", zaključio je Nižić. Hrvatska u subotu, 2. rujna, u Makismiru dočekuje Kosovo, a u utorak (5. rujna) gostuje u Turskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo