VATRENI NA ORIGINALAN NAČIN NAHVALIO SUNARODNJAKA: / 'On je životinja koja želi pojesti sve'

Image
Image

Hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj priznao je u razgovoru za Corriere della Sera da je prošlo ljeto razmišljao o odlasku iz Fiorentine, ali se pomirio s ostankom u Toskani.

10.3.2017.
16:50
VOYO logo

"U medijima se pisalo o mojoj situaciji, previše se pričalo o tome. Nakon što sam i pomislio o transferu, odmah bih prebacio misli kako dati najbolje od sebe na terenu", poručio je Badelj čiji je agent Dejan Joksimović puno puta posljednjih mjeseci govorio o mogućem transferu.

Image
VATRENI BEZ DLAKE NA JEZIKU: /

Objasnio zašto ne razmišlja o ponudama iz Kine i oštro kritizirao bivši klub

Isprika zbog agentovih istupa

"Znam i žao mi je. Činjenica je da su on i klub morali riješiti situaciju, ali umjesto toga sve više i više stvari je curilo van i to nije pomoglo. Imam ugovor s Fiorentinom do ljeta sljedeće godine i već sam rekao da mi je dobro ovdje. Zato ne isključujem ostanak. Nadam se da će klub i moj agent pronaći rješenje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se potom Badelj i na klupskog i reprezentativnog suigrača Nikolu Kalinića koji je ove zime odbio basnoslovnu ponudu iz Kine i odlučio ostati u Firenci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kalinić je odlično krenuo pa nastavio igrati s velikom željom u ozbiljnoj ligi. Da ima 32 ili 33, možda bi otišao u Kinu, ali Nikola nema ni 30, a uz to je 'životinja' koja želi pojesti sve. Nogomet je naš život, već smo zaradili sasvim dovoljno, a i Italija je prekrasna zemlja", istaknuo je naš veznjak.

'Da sam Talijan, ne bih odlazio'

Za kraj je Badelj dodao i kako ima iznimno visoko mišljenje o talijanskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Standard se u talijanskom nogometu povećava, ali treba vremena i strpljenja. Važno je da mladi talenti ostanu u Italiji jer tako napreduje nogomet u zemlji. Za mene i moje sunarodnjake je bilo normalno napustiti Hrvatsku, napravili smo to zbog napretka u našim karijerama, ali i kako bismo si poboljšali standard života. No, da sam Talijan, nikad ne bih napustio zemlju", poručio je Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo