VATRENI NA METI KRITIKA: / 'Ako Jeličić svoje komentare smatra primjerenima, ja na njih neću utjecati'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
10.11.2016.
19:00
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Islanđani su na ovogodišnjem Euru u Francuskoj priredili pravu senzaciju, izbacivši Englesku u osmini finala, da bi ih u nastavku natjecanja iznenadio domaćin. U dosadašnje su tri utakmice kvalifikacija ostvarili dvije pobjede i jedan remi, baš kao i hrvatska reprezentacija.

Image
SUBAŠIĆ O NAJVEĆEM HENDIKEPU HRVATSKE REPREZENTACIJE: /

'Tužno je to, nije lako igrati u takvim uvjetima'

'Prazne tribine nisu alibi'

"Island je na Europskom prvenstvu pokazao koliko je dobra, radnička momčad koja zaslužuje maksimalno poštovanje. Iskazali su se i u ovim kvalifikacijama, imaju isti broj bodova kao i mi, te možemo očekivati tvrdu utakmicu punu duela i borbe. Ipak, nadam se da ćemo iz susreta izaći kao pobjednici. Prazne tribine ne smiju nam biti alibi, moramo skupiti glave", istaknuo je Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom prilikom u reprezentaciji nema Ivana Strinića, a konkurencija Pivariću je lijevi bek PAOK-a Marin Leovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da obojica možemo vrlo dobro pokriti lijevu stranu. Obojica smo standardni u klubovima, a vjerujem da su problemi s ozljedom ostali iza mene tako da ćemo obojica biti na raspolaganju izborniku. Teško se vratiti poslije dugačke stanke, ali borim se, pokušavam napraviti sve da budem zdrav", rekao je Dinamov nogometaš.

'Kritičari imaju pravo na mišljenje'

Pivarić se u posljednje vrijeme nalazi na meti brojnih kritika zbog svojih igara, a posebno je oštar bio nekadašnji nogometaš Hajduka i Dinama Joško Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kritičari imaju pravo na svoje mišljenje, imaju ga pravo iznositi na kakav god način žele. Ako gospodin Jeličić smatra svoje komentare dobrima i primjerenima, ja na njih ne mogu i ne želim utjecati. On ima pravo na svoje, ja na svoje, a netko treći na svoje mišljenje. Ne želim ulaziti u polemike niti razgovarati o načinu na koji on o meni govori u medijima" završio je Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo