BILO BI LIJEPO, ALI...

VATRENI JE UZEO STVAR U SVOJE RUKE I ŽELI POD SVAKU CIJENU U BAYERN? Njemački novinar od njegovih suigrača doznao pozadinu priče

Najbolji hrvatski napadač u fantastičnoj je formi na startu sezone Bundeslige. Krama je u prve tri utakmice zabio sedam golova u kupu i prvenstvu te je na čelu ljestvice strijelaca Bundeslige

Hrvatski napadač Andrej Kramarić, odnosno njegov potencijalni prelazak iz Hoffeheima u Bayern, goruća je tema koja se provlači kroz njemačke medije.

Iako je njemački Bild objavio vijest da je Bayern odustao od dovođenja Kramarića jer za njega navodno Hoffenheim traži preveliku odštetu, novinar Sport1 Florian Plattenberg objavio je kako je Vatreni uzeo stvar u svoje ruke i pokušava isforsirati transfer u Bayern.

Plattenberg navodi da Bayern trenutno ne želi dovesti Kramarića za cijenu veću od 30 milijuna eura, no njegovi suigrači navodno tvrde da Kramarić pod svaku cijenu želi otići .

KRAMARIĆEV MENADŽER PROGOVORIO O INTERESU BAYERNA: Stigle nove informacije, posao propada zbog jedne stvari?

Zamjena za Lewandowskog

A u međuvremenu, opet se oglasio Bild. Oni sada tvrde da je Bayern odustao od ideje dovođenja Hrvata. Navode kako Hoffenheim ne želi pustiti napadača za manje od 40 milijuna eura što je u ovom trenutku Bayernu previše za pričuvu Roberta Lewandowskog. Zaključuju kako je Kramarić bio na listi kandidata, ali da je jednostavno preskup i da neće prijeći u Bayern.

Najbolji hrvatski napadač u fantastičnoj je formi na startu sezone Bundeslige. Krama je u prve tri utakmice zabio sedam golova u kupu i prvenstvu te je na čelu ljestvice strijelaca Bundeslige.

Dva je zabio Bayernu, tri Kolnu, a dva Chemnitzeru u Kupu. Njegovom sjajnom učinku možemo dodati i četiri gola Borussiji Dortmund u zadnjem kolu prošle sezone, te jedan Union Berlinu u kolu prije toga, čime dolazimo do brojke od čak 12 golova u zadnjih pet službenih susreta.

Povratak na Net.hr