VATRENI DVOJAC: / Trener Juventusa objavio odličnu vijest o Mandžukiću, ali i vrlo lošu o Pjaci

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Četiri dana poslije poraza od Milana (0-1), nogometaše Juventusa u desetom kolu talijanskog prvenstva očekuje domaći dvoboj protiv Sampdorije.

25.10.2016.
19:08
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Trener Stare dameMassimiliano Allegri potvrdio je dan uoči utakmice da će hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić biti u početnoj postavi, odnosno da će biti partner Gonzalu Higuainu u napadu. Allegri je dosad prednost uglavnom davao dvojcu Higuain - Dybala, ali s obzirom da je potonji ozlijeđen, Mandžukiću se otvorila prilika. Ove sezone nije postigao još nijedan pogodak, a srijeda mu nudi novu šansu.

U srijedu novi pregledi

"Higauin se još uvijek prilagođava, žrtvuje se, a jasno je da moramo popraviti dodavanja prema njemu. Mandžukić i on će drugi put igrati zajedno u napadu i očekujem od njih da traže jedan drugoga i da si međusobno pomažu. Ovaj napad ima drugačije karakteristike od onog koji čine Higuain i Dybala, ali suradnja Gonzala i Marija bez problema može biti kvalitetna", naglasio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je Juventusov strateg i kakva je situacija s drugim hrvatskim reprezentativcem Markom Pjacom koji već nekoliko tjedana ima problema s ozljedom potkoljenične kosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marko će u srijedu obaviti nove testove da vidi kako napreduje oporavak, ali sigurno se neće vratiti na teren prije reprezentativna stanke (počinje nakon ligaškog kola 6. studenog, op. a.). Isto vrijedi i za Dybalu", rekao je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo