VATRENI DOBIVAJU VELIKO POJAČANJE: / Stiže wunderkind iz Red Bull Salzburga, HOO dao zeleno svjetlo

Image
Foto: Pixsell

Hrvatski nogometni savez dobio je potvrdu HOO-a za dodjelu državljanstva mladom Aloisu Orozu

15.2.2019.
19:30
Pixsell
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez dobio je pozitivno mišljenje HOO-a za pokretanje postupka primitka u hrvatsko državljanstvo nogometaša austrijskog Red Bull Salzburga Aloisa Dominika Oroza (rođen 2000. godine u Beču). Prema mišljenju HNS-ove struke, s obzirom na igračku kvalitetu i dob, Oroz bi vjerojatno kandidirao za nastupe u hrvatskim vrstama, uključujući i seniorsku. Prethodno je već pozivan u našu U-18 reprezentaciju.

Oroz je član mlade reprezentacije i RB Salzburga

Potkraj sjednice glavni tajnik HOO-a Josip Čop informirao je članove Vijeća o zaključcima Radne skupine HOO-a na temu Nacionalnog programa sporta 2019.-2026. Čule su se brojne primjedbe na račun sadržajne nedorečenosti strateškog dokumenta koji bi trebao prethoditi novom Zakonu o sportu. Jedna od njih je i ta da su tijekom višetjednog razdoblja savjetovanja o Nacionalnom programu sporta zaobiđene krovne udruge hrvatskog sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz odobreno pokroviteljstvo Hrvatskom kineziološkom savezu za lipanjsku Ljetnu školu kineziologa u Zadru i suglasnost Hrvatskom jedriličarskom savezu za domaćinstvo SP-a klase Laser (U-21) ove jeseni u Splitu, potvrđeno je i održavanje sjednice skupštine HOO-a 26. veljače 2019. u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo