Sudbinski dani za Man. United: 'Mislite da sam ja novi menadzer, ali..'

Izbornik nizozemske nogometne reprezentacije Louis van Gaal prvi je put otvoreno progovorio o mogucnosti da postane menadzer Manchester Uniteda i priznao da ga itekako zanima taj posao.

8.5.2014.
10:43
VOYO logo

Nakon sto je otpusten David Moyes odmah se kao glavni favorit za njegova nasljednika nametnuo 62-godisnji nizozemski strucnjak. Engleski mediji tvrde da je njegov dolazak na Old Trafford nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu gotova stvar, ali sluzbena potvrda iz kluba se jos ceka.

"Nadam se da cu ja biti taj. Manchester United je najveci klub na svijetu i bio bi to veliki izazov", izjavio je Van Gaal za BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opovrgnuo je ipak da je vec dogovorio preuzimanje Crvenih vragova.

"Vi iz medija mislite da sam novi menadzer, ali najvaznije je misle li to i celnici Uniteda", dodao je bivsi trener Ajaxa, Barcelone, AZ-a i Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/KqgvYGZhv5U

"U ovom se trenutku moram fokusirati na posao izbornika nizozemske reprezentacije. Dugo sam cekao da se nadem na SP-u i zato mi je to iznimno vazno. Price o Manchester Unitedu ne utjecu na mene jer sam uvijek imao ponuda. Znam sto je nogometni svijet i sto to znaci".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo