Nakon što je dobio milijune bijesni Vaha već zaprijetio Turcima

Nakon što je prije nešto manje od mjesec dana sjeo na klupu turskog Trabzonspora, Vahid Halihodžić je najavio svoj odlazak iz kluba.

4.8.2014.
14:56
VOYO logo

Bosanskohercegovački stručnjak nezadovoljan je igračkim kadrom kojeg ima na raspolaganju u Trabzonsporu. Halilhodžić je to objavio nakon 3:1 poraza od njemačkog bundesligaša na pripremama u Austriji.

"Trebamo deset novih igrača. Ti transferi trebaju se dogoditi što prije. Imamo igrače koji znaju, ali njihova kvaliteta nije za ovu momčad. Trebamo nova imena i mnogi moraju otići. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati", rekao ja Vaha i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam nervozan, ali vidjet ćemo sljedećih dana kako će se stvari razvijati. Od tih 10 igrača, trebamo pet domaćih i pet stranaca. Došao je Cardozo, ali trebamo još 10 igrača. Momčad nije spremna za ligu, rekao sam to predsjedniku i ako se moja očekivanja ne ostvare, spreman sam dati ostavku".

Bivši trener Dinama sve je iznenadio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu kada je s reprezentacijom Alžira ostvario plasman u osminu finala u kojem su alžirski nogometaši tek u produžetku poraženi od svjetskog prvaka Njemačke s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo