Vaha Zdravku Mamiću opalio najveći poslovni šamar ovoga ljeta

Hrvatski prvak Dinamo je bio vrlo blizu dovođenja alžirskog reprezentativnog stopera Essaida Belkalema. Međutim, Belkalem je na kraju završio u turskom Trabzonsporu.

Prema pisanju Sportskih novosti Belkalem je završio u Turskoj zbog toga što je bivši alžirski izbornik i nekadašnji trener Dinama Vahid Halilhodžić nedavno zasjeo na kormilo Trabzonspora. A kako je upravo on najzaslužniji za najveći uspjeh alžirskog nogometa u povijesti (izborili osminu finala SP-a), a sjajni stoper Belkalem, igrač koji je pokazao svoju kvalitetu u Brazilu zaustavivši njemačke igrače u osmini finala, mu se htio odužiti i prihvatio je njegov poziv u Tursku. Trener Dinama Zoran Mamić je već ranije najavio da se između Dinama i Vahe vodi borba za neke igrače.

“Vaha nama neće uzeti Soudanija u Trabzonspor, to je sigurno. Međutim, mi i Vaha ‘tučemo’ se za neke iste igrače, slične su nam želje, sad je pitanje hoće li završiti kod nas ili kod njega”

//www.youtube.com/embed/GKSqs4Gy1us

Belkalem je sad završio kod Vahe. To očito znači da je sad 1:1. Soudani Dinamu, Belkalem Trabzonsporu. Smatramo da je ovo ipak bolja pogodba za Modre. Iako bi Belkalem bio veliko pojačanje za Dinamo na stoperskoj poziciji, a zadnja linija Dinama jako šepa ove sezone. Možda i najveće ovoga ljeta od svih pojačanja koja su pristigla u Maksimir.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr