TREBALE SU MU SAMO ČETIRI MINUTE: / Mandžukić konačno zabio, Juventus došao do uvjerljive pobjede

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Nogometaši Juventusa iskupili su se nakon poraza od Milana i u desetom kolu talijanskog prvenstva kod kuće pobijedili Sampdoriju s s 4-1.

26.10.2016.
21:00
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Strijelac vodećeg gola je već u četvrtoj minuti utakmice bio hrvatski napadač Mario Mandžukić koji je uskočio u prvu postavu umjesto ozlijeđenog Paula Dybale. S desne je strane nabacio Juan Cuadrado, a Mandžukić je glavom matirao golmana gostiju. Hrvatskom reprezentativcu je to prvi ovosezonski pogodak u desetom nastupu u dresu Juventusa, točnije zabio je nakon 763 minute posta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 2-0 je u devetoj minuti povećao Giorgio Chiellini na asistenciju Miralema Pjanića. Gosti su smanjili u 57. minuti pogotkom Patrika Schicka, ali je Juventus vratio prednost na dva gola razlike samo osam minuta poslije kada je strijelac bio Pjanić. Chiellini je u 87. minuti svojim drugim golom večeri zaključio priču. Spomenimo i da Marka Pjace zbog ozljede nije bilo u sastavu Stare dame.

https://vid.me/RcPo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je ovom pobjedom zadržao dva boda prednosti na vrhu ispred Rome koja je u srijedu kao gost svladala Sassuolo s 3-1. Domaći su poveli pogotkom Cannavara, ali je s dva gola u nastavku probuđeni Edin Džeko donio preokret Romi, a 'točku na i' je postavio Nainggolan. S deset je pogodaka Džeko i dalje prvi strijelac lige.

Inter je nakon tri uzastopna poraza napokon pronašao put do pobjede. Na svome je San Siru svladao Torino s 2-1 uz dva pogotka Maura Icardija. Naš Marcelo Brozović je odigrao cijelu utakmicu za domaće, dok Ivan Perišić nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/DUhY

Image
PEPA ĆE OVO SIGURNO RAZVESELITI: /

Hart napravio neviđenu glupost, Mihajlović nije mogao vjerovati!

Image
PEPA ĆE OVO SIGURNO RAZVESELITI: /

Hart napravio neviđenu glupost, Mihajlović nije mogao vjerovati!

Napoli je, bez Strinića i Roga, pobijedio Empoli s 2-0, dok je Lazio deklasirao Cagliari s 4-1. Vargić i Prce su ostali na klupi. Fiorentina je odigrala samo 1-1 protiv najlošije momčadi lige Crotonea, a Nikola Kalinić je ušao u igru na startu drugog poluvremena. Milan Badelj je odigrao cijelu utakmicu, a Hrvoje Milić nije dobio priliku u ovoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo