REAL MADRID – CSKA MOSKVA 0-3: / Sjajni CSKA osramotio Real usred Madrida pa ispao - Vlašić asistent!

Image
Foto: AFP

Moskovski CSKA napravio je senzaciju protiv Madrida na Santiago Bernabeu

12.12.2018.
20:40
AFP
VOYO logo

Nogometaši moskovskog CSKA još jednom su šokirali aktualnog europskog prvaka Real Madrid. Nakon što su u 2. kolu skupine G u Moskvi pobijedili sa 1-0, večeras su u susretu 6. kola u Madridu slavili sa 3-0, ali i ispali iz Europe.

Rusko slavlje pokvarila je vijest iz Plzena gdje je Viktorija pobijedila Romu sa 2-1 i izborila nastavak natjecanja u Europskoj ligi, dok je europska priča za CSKA završila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viktorija i CSKA su zaključili natjecanje u skupini sa po sedam bodova, no Česi su bolji u međusobnom skoru. "Kraljevski klub" je i prije ovog kola osigurao prvo mjesto u skupini i plasman u osminu finala, dok je Roma bila sigurna na drugom mjestu.

Santiago Solari odmarao prvotimce

Santiago Solari je odlučio odmoriti većinu prvotimaca, pa je Real započeo utakmicu u 'šarenom' sastavu s tri debitanta u Ligi prvaka (Javier Sanchez, Federico Valverde, Vinicius Junior). Pritom je Junior postao treći najmlađi igrač Reala koji je nastupio u LP sa 18 godina i 152 dana. Mlađi od njega bili su tek Iker Casillas (18g i 117d), te Raul Gonzalez (18g, 77).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je bolje otvorio utakmicu i u prvih pola sata domaćin je imao nekoliko lijepih prilika, ali se rezultat nije mijenjao. CSKA je poveo u 37. minuti iz prve ozbiljne akcije, a zabio je Fedora Čalova (37). Šest minuta kasnije već je bilo 2-0, a strijelac je bio Georgij Šenikova. Nakon lijepe akcije pucao je Mario Fernandes, Thibaut Courtois je obranio njegov udarac, a Šenikov je poslao odbijanac u donji desni kut.

Katastrofa Reala nastavila se i drugom poluvremenu, u 73. minuti je Arnor Sigurdsson na asistenciju Nikole Vlašića zabio za 3-0. Domaćin je do kraja utakmice nešto pokušavao, ali nije stvorio niti jednu ozbiljnu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić na klupi

Luka Modrić nije nastupio za Real, dok su Nikola Vlašić i Kristijan Bistović odigrali cijeli susret za goste.

U drugom susretu Viktorija Plzen je pobijedila Romu sa 2-1. Nakon skromnog prvog poluvremena, nastavak je donio odličan nogomet. Domaćin je poveo u 62. minuti golom Jana Kovarika, no samo šest minuta kasnije izjednačio je Cengiz Under. Viktorija je u 74. minuti ponovo stigla do prednosti preko Tomaša Choryja i uspjela zadržati prednost do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


UŽIVO: Real Madrid - CSKA Moskva 0-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plzen - Roma 2-1

Real Madrid: Courtois; Odriozola, Vallejo, Javi Sanchez, Marcelo; Isco, Llorente, Valverde; Asensio, Benzema, Vinicius

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CSKA Moskva: Akinfeev; Fernandes, Magnusson, Becao, Nababkin, Schennikov; Oblyakov, Bistrovic, Vlasic; Sigurdsson, Chalov

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid - CSKA Moscow Rezultati uživo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viktoria Plzeň - Roma Rezultati uživo


Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' - Igrat će se tri minute sudačke nadoknade na Bernabeu

73' - Roma je preku Undera izjednačila, ali samo četiri minute kasnije Plzen ponovo ima prednost! 2-1 nakon pogotka Choryja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

73' - GOOOOOL! Nastavlja se sjajna partija CSKA! Vlašić je napravio dar-mar u kaznenom prostoru Madrida, vratio Sigurdssonu, a Islanđanin sjajno pogađa u daljnji kut za 3-0!

62' - Plzen pogotkom Kovarika vodi 1-0 protiv Rome, što znači da su trenutno preskočili CSKA na trećem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

61' - Vlašić se izborio za udarac sa dvadesetak metara, ali lopta ide pored gola Courtoisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

51' - Prva prava prilika u drugom poluvremenu. Vinicius se ponovo izvukao sa lijevog krila na desnu nogu i opalio. Lopta ide iznad vrata gostiju.

46' - Počelo je drugo poluvrijeme na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


45' - Kraj prvog poluvremena u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

43' - GOOOOL! CSKA ubacuje u brzinu iznad! Fernandes je probio desnu stranu i pucao, njegov udarac brani Courtois, ali na odbijenu loptu dolazi Schenikov i posprema za 2-0!

37' - GOOOOL! Madrid je imao loptu, ali gosti su efikasniji! Sjevnula je brza kontra, Vlašić je iznio loptu preko centra, dodao Sigurdssonu koji dodaje Chalovu. Rus sjajno pogađa za 1-0 u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30' - Odličan udarac Marca Asensia! Akinfeev još bolje brani i izbacuje loptu u korner. Nakon udarca iz kuta, Benzema dolazi do šanse, ali njegov udarac završava u bloku.

28' - Slobodni udarac u opasnoj zoni za Isca, ali lopta je završila u živom zidu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24' - Ponovo je Vinicius napravio kaos u obrani CSKA, probio po lijevoj strani i opasno šutirao. Njegov udarac brani Akinfeev, a odbijenu loptu preko grede šalje Asensio.

18' - Još jedan prolazak Viniciusa po lijevom krilu, njegov centaršut je opasan, ali Benzema ne stiže do lopte!

14' - Pokušao je Asensio iz daljine, ali njegov udarac je slab i s lakoćom ga hvata Akinfeev.

11' - Madrid je, očekivano, uzeo utakmicu pod svoju palicu i aktivniji je pred golom gostiju. Mladi Vinicius je par puta probio po lijevoj strani, ali stoperi CSKA su bili na mjestu.

1' - Počele su obje utakmice!

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo