OVOME ĆE SE VESELITI I BARCELONA: / Madridski derbi završio šokom u Griezmannovoj režiji

Image

U velikom gradskom derbiju 31. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid i Atletico odigrali 1-1. Utakmica se igrala na stadionu Santiago Benrbeu.

8.4.2017.
18:10
VOYO logo

Lider prvenstva nije uspio svladati neugodni Atletico, koji s Bernabeua odlazi neporažen zahvaljujući svom vrataru Slovencu Oblaku, ali i Crnogorcu Saviću koji je krajem prvog dijela čudesno obranio prazna vrata nakon udarca Ronalda.

Real je poveo u 52. minuti pogotkom Pepea, no pet minuta prije kraja Antoine Griezmann je poravnao. Real je propustio priliku da se odvoji na vrhu, pa sada imaju samo tri boda više od Barcelone, koja večeras gostuje u Granadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, Mateo Kovačić je ostao na klupi, dok Šime Vrsaljko nije na ovoj utakmici bio u zapisniku za Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je Espanyol kod kuće slavio protiv Espanyola golom Pabla Piattia u 56. minuti.

REAL MADRID – ATLETICO MADRID 1-1

Real Madrid: Navas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico Madrid: Oblak - Juanfran, Savić, Godin, Filipe Luis - Koke, Gabi, Niguez, Carrasco - Torres, Griezmann

90+4. minuta: KRAJ UTAKMICE! Završilo je 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90. minuta: Igrat će se četiri minute sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

85. minuta: GOOOOOOOOL! Antoine Griezmann pogađa za 1-1! Iskoristio je sjajni francuski napadač sjajno dodavanje između Nacha i Carvajala i lijevom nogom u padu pogodio pored Navasa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

76. minuta: Druga izmjena u Realovim redovima. Isco u igru, Kroos van. Prije no što je zamijenio asistenta za gol, Zidane je zamijenio i strijelca Pepea (ušao Nacho). I Atletico je izveo dvije izmjene. U igri su Correa (umjesto Nigueza) i Partey (umjesto Torresa). Četiri minute kasnije i treća izmjena za domaćina. Umjesto Balea Lucas Vazquez.

59. minuta: Keylor Navas spašava Real! Golman domaćina nogom je obranio pokušaj Fernanda Torresa koji je trčao prema njemu u onome što se običava zvati stopostotnom prilikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

52. minuta: GOOOOOOOOOL! Pepe pogađa za 1-0. Oblak je obranio čitav niz prilika koje su slavna napadačka imena uputila prema njegovim vratima, no nakon što je Pepe naciljao glavom na ubacivanje Kroosa, ostao je nemoćan. Sjajan pogodak portugalskog reprezentativca za uvodno vodstvo domaćina. Bila je ovo jedanaesta ligaška asistencija njemačkog reprezentativca.

http://www.dailymotion.com/video/x5hltew_pepe-goal-vs-atletico-madrid-1-0_sport

Tekst se nastavlja ispod oglasa

48. minuta: Oblak ponovno dokazo klasu sjajnim izletavanjem na odličan pokušaj Benzeme! Ronaldo je glavom prebacio na drugu vratnicu gdje neometan prema golu puca francuski napadač. Sjajni Oblak ponovno siguran, ovaj put lopta ga je pogodila u prsa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46. minuta: ZAPOČELO JE DRUGO POLUVRIJEME!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45. minuta: KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

39. minuta: Griezmann je 'izvozao' Ramosa i opalio s 20-ak metara. Sjajan pokušaj koji je Navas krajnjim naporom izbacio u korner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30. minuta: Realovi nogometaši dominiraju posljednjim minutama susreta, no rezultat je i dalje početni. Pokušaj Benzema obranio je Oblak, ali obrana utakmice zasad je dijelo Savića. Ronaldov dobar pokušaj crnogorski reprezentativac sjajno je glavom očistio s crte Atleticova gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15. minuta: Velika prilika za Real. Nakon što je Modrićev pokušaj izvan kaznenog prostora završio u bloku, lopta je u nastavku akcije ostala kod domaćina i stigla do Cristiana Ronalda koji se uspio osloboditi Juanfrana na lijevoj strani korak unutar šesnaesterca i naciljati donji desni kut. Oblak spašava goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10. minuta: Osim pokušaja Nigueza iz treće minute, većih uzbuđenja zasad nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. minuta: UTAKMICA JE ZAPOČELA!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset bodova razdvaja vodeći Real od trećeplasiranog Atletica koji pred utakmicu 31. kola ima i jedan odigran susret više. Premda ne postoji momčad koja je Atletico više puta svladala od Reala u povijesti španjolskog prvenstva (86), treba znati i da je upravo Atletico klub koji je jedini vezao tri pobjede na slavnom Realovom domu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Lukom Modrićem od prve minute i Mateom Kovačićem na klupi, Real će pokušati nastaviti svoj rekordno dobar niz od 41 ligaške utakmice s postignutim pogotkom, no baš je Atletico jedina momčad koja od njih nije primila pogodak na gostovanju od kad je na Realovoj klupi Zinedine Zidane. Pred Zidaneom je, pak, 50. ligaška utakmica koju će voditi (39 pobjeda, sedam remija, tri poraza).

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo