SRNA OPET SKRIVIO PENAL: / Mandžukić nije pomogao Juveu

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Mario Mandžukić odigrao je 70 minuta za Juventus koji kod kuće nije uspio slomiti Borussiju (M), ostalo je 0:0 u dvoboju 3. kola skupine D.

21.10.2015.
22:32
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

Mandžukić je prvi nastup nakon ozljede imao prošlog vikenda u Serie A protiv Intera kad je dobio posljednjih 20 minuta. Večeras nije imao ni jednu pravu priliku. Trener Allegri odlučio ga je zamijeniti i uvesti Simonea Zazu. Kakva je to bila utakmica u Torinu svjedoči i podatak da je prvi udarac prema vratima upućen tek u 49. minuti, kada je na suparnička vrata šutirao Paul Pogba. Francuz je imao i slobodnjak, ali je vratar loptu odbio u korner. Najveće prilike bile su tek slobodni udarci. Gostima je trebao biti isključen Alvaro Dominguez koji je kao posljednji igrač obrane srušio Alvara Moratu.

De Bruyne u sudačkoj nadoknadi zabio za pobjedu

U skupini D igrali su još Manchester City i Sevilla, a poveli su gosti an Etihadu u 30. minuti. Jevgen Konopljanka bio strijelac iz udarca s 18 metara. Izjednačio je Wilfried Bony nakon gužve pred golom koju je "zakuhao" Yaya Toure sjajnim prodorom. Dodao je za Raheema Sterlinga, kojemu je Rico obranio udarac, ali ne i Bonyjev. Kevin De Bruyne je pobjedu domaćinu donio u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći poraz Šahtara

Nakon poraza protiv PSG-a i Reala, momčad Šahtara doživjela je i treći neuspjeh u skupini A, na gostovanju kod Malmöa. Darijo Srna odigrao je cijeli dvoboj za ukrajinsku momčad i u 55. minuti zaradio žuti karton, iako je zbog skrivljenog 11-erca trebao biti i isljučen. Eduardo je igru ušao u 71. minuti. Pobjednički gol za Šveđane zabio je Rosenberg u 18. minuti. Imali su prilike domaćini povećati prednost, ali je Nikola Đurđić promašio penal koji je skrivio Srna. Po drugi put u tri utakmice Lige prvaka, isto je napravio i u 1. kolu protiv Reala, ali tad je hrvatski sudac Ivan Bebek neopravdano dosudio najstrožu kaznu, Srnu je lopta pogodila u leđa, a ne u ruku. No, sad je Srna dobro prošao...

Image
Foto: AFP, JONATHAN NACKSTRAND
Image
Foto: AFP, JONATHAN NACKSTRAND
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bod za United u Moskvi

CSKA je poveo u 15. minuti iz penala koji je skrivio Martial igravši rukom u kaznenom prostoru. De Gea je obranio udarac Jeremenka, ali je odbijanac u mrežu pospremio Doumbija. MArtial se ipak iskupio za skrivljeni jedanaesterac, poslavši loptu glavom u lijevi donji kut na ubačaj Valencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini B, igrali su Wolfsburg i PSV, slavili su Nijemci 2:0, uz golove Bas Dosta (46.) i Maxa Krusea (57.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gaitan postigao najbržio pogodak ove sezone u LP

U skupini C, Benfica je u Turskoj postigla najbrži pogotak u sezoni Lige prvaka, strijelac je bio Nicolas Gaitan u 74. sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, na kraju su se ipak veselili Turci. Galatasaray je do izjednačenja stigao u 19. minuti nakon jedanaesterca kojeg je skrivio Andre Almeida, a s bijele točke zabio je Selcuk Inan. Benficu je potopio Lukas Podolski u 33. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je ostvario najuvjerljiviju pobjedu večeri s 4:0 protiv Astane. Do poluvremena je bilo 2:0, a gol je zbog zaleđa poništen Antoineu Griezmannu. Prvo je zabio Niguez u 23. minuti, u 29. je Jackson Martinez udvostručio je prednost Simeoneove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan smo pogodak vidjeli u 63. minuti kada je Gabi iskoristio pogrešku gostujuće obrane. povukao je loptu s centra terena sve do kaznenog prostora, pa je dodao na desnu stranu Oliveru Torresu koji je iskosa lobirao vratara Astane. U 89. minuti Dedečko je zabio autogol za konačnih 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati 3. kola:

skupina A: PSG - Real Madrid 0:0, Malmö - Šahtar 1:0; poredak: PSG 7, Real 7, Malmö 3, Šahtar 0.

skupina B: CSKA Moskva - Manchester United 1:1, Wolfsburg - PSV Eindhoven 2:0; poredak: Wolfsburg 6, Man. Utd 4, CSKA 4, PSV 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

skupina C: Atletico Madrid - Astana 4:0, Galatasaray - Benfica 2:1; poredak: Atletico 6, Benfica 4, Galatasaray 4, Astana 1.

skupina D: Juventus - Borussia (M) 0:0, Manchester City - Sevilla 2:1; poredak: Juventus 7, City 6, Sevilla 3, Borussia (M) 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo