MANCHESTER UNITED - JUVENTUS 0-1: / Ludo je bilo u 3. kolu elitnog natjecanja diljem Europe; pogledajte spektakularne golove

Image
Foto: AFP

Juventus je slavio na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda golom Dybale u 17. minuti

23.10.2018.
22:52
AFP
VOYO logo

3. kolo natjecanja po skupinama

Skupina H, Old Trafford

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MANCHESTER UNITED - JUVENTUS 0-1

Manchester United (4-2-3-1): De Gea - Young, Smalling, Lindelof, Shaw - Matić, Pogba - Rashford, Mata, Martial - Lukaku

Juventus (4-3-3): Szczesny-Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro - Bentacur, Pjanić, Matuidi - Cuadrado, Ronaldo, Dybala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 0-1 Dybala (17')

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa


Skupina E

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax - Benfica 1-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Skupina G

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma - CSKA Moskva 3-0

Real Madrid - Viktoria Plzeň 2-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je u utorak navečer u derbiju večeri u Ligi prvaka s minimalnih 1-0 slavio protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu i s 9 bodova još više učvrstio prvu poziciju u grupi H. Junak nova tri boda Stare dame, za koju nije mogao nastupiti Mario Mandžukić zbog ozljede gležnja, bio je Dybala na asistenciju Ronalda u 17. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CITY UVJERLJIV, PREOKRETI U HOFFENHEIMU: Kramarić će posebno pamtiti ovu večer u Ligi prvaka

United se probudio u drugom dijelu, a "Crveni vragovi" su najbliže golu bili u 75. minuti kada je Paul Pogba udarcem s ruba kaznenog prostora uzdrmao vratnicu. Na ljestvici vodi Juventus s devet bodova, Manchester United ima četiri, Valencija ima dva, a Young Boysi jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real do bodova protiv Viktorije

"Kraljevski klub" je utakmicu protiv Viktorije dočekao uzdrmanih redova i atmosfere nakon što je u zadnjem kolu na Bernabeu izgubio od Levantea sa 1-2. Bio je to Realov četvrti poraz u zadnjih pet utakmica, a pritom je europski prvak spojio čak 481 minutu ili osam sati i jednu minutu bez postignutog gola što je novi negativni rekord u 116 godina postojanja kluba. Real nije zabio u utakmicama protiv Seville (0-3), Atletica (0-0), CSKA Moskve (0-1), Alavesa (0-1) i 72 minute protiv Levanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevi se mučili

Real se mučio i protiv borbenih Čeha, na koncu je slavio sa 2-1. Domaćin je poveo u 11. minuti golom Karima Benzeme, a potom promašio nekoliko lijepih prilika. Na 2-0 je povisio Marcelo u 55. minuti, no gosti su vratili neizvjesnost smanjivši zaostatak u 79. minuti golom Patrika Hrošovskog. Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real.

Džeko briljirao za Romu

U drugom susretu iz skupine G Roma je na Olimpicu pobijedila moskovski CSKA sa 3-0 uz sjajnu predstavu Edina Džeke. Ruski sastav je odigrao odličnih pola sata, no sve je uprskao u posljednjih 15 minuta prvog poluvremena primivši dva gola, a oba je zabio Edin Džeko (30, 43). BiH napadač je bio u glavnoj ulozi i u 52. minuti kada je glavom sjajno spustio loptu Cengizu Underu za 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Vlašić je za goste odigrao cijeli susret. Na ljestvici vode Real Madrid i Roma sa po šest bodova, CSKA ima četiri boda, a Viktorija jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO:

GOTOVE SU SVE UTAKMICE:

92' - GOOOL u Hoffenheimu. Joelinton je zabio za domaći sastava, sad je 3-3. Kakva utakmica, strašno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

79' - Patrik Hrosovsky smanjuje za Viktoriju protiv Reala na 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

76' - STATIVA U MANCHESTERU: Primio je Francuz Pogba loptu s igračem na leđima, a onda se sjajno okrenio i oslobodio za udarac. Pogba je tukao, činilo se to kako će odsjesti u desnu stranu vratarevog gola, ali završila je lopta na desnoj stativi, odbila se od glavu Szczesnyja. Dosta sreće sad za Juve.

71' - Manchester City riješio je posao protiv Šahtara. Bernardo Silva prošao je pokraj četvorice suparničkih igrača, pucao i lopta je od stative ušla u gol. Odlična solo akcija Silve.

67' - Luda utakmica u Hoffenheimu, Lyon je preokrenuo i poveo 3-2. Memphis Depay zabio je za Francuze.

59' - Ponovno idemo u Hoffenheim, tamo Lyon ne odustaje. Tanguy Ndombele gura loptu pokraj golmana njemačkog sastava za izjednačenje 2-2.

56' - Marcelo je zabio za 2-0 Reala u Madridu protiv Viktorije Plzeňa.

50' - Roma uništava CSKA u Rimu. Edin Džeko je glavom spustio centaršut, a Cengiz Under zakucao loptu u gol za velikih 3-0.

47' - Novi GOOOL Andreja Kramarića. Ispratio je Hrvat savršen centaršut kojeg je duboko u šestnaesterac uputio Kerem Demirbay i uputio precizan udarac poslavši loptu od stativu u donji lijevi kut. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

47' - Odlučno su krenuli Crveni vragovi u nastavak utakmice i odmah pritisnuli Juventus.

46' - POČELA SU DRUGA POLUVREMENA

ZAVRŠILA SU PRVA POLUVREMENA: U derbiju večeri Juventus ima zasluženo vodstvo zahvaljujući golu Dybale iz 17. minute. Talijani su ostavili puno bolji dojam u dvoboju, a 'crveni vragovi' mogu zahvaliti svom odličnom vrataru De Gei što je i dalje 'samo' 1-0.

Image
Image

43' - Edin Džeko zabija svoj drugi gol na susretu za 2-0.

NE BISTE TREBALI PROPUSTITI OVAJ POGODAK EDINA DŽEKE: Prethodio mu je rekordan broj dodavanja za ovosezonsku Ligu prvaka

35' - Građani su zabili za 2-0 i plove prema bodovima u večerašnjoj utakmici. Kevin De Bruyne je uputio odličan centaršut iz kornera, a Aymeric Laporte nadskočio obranu i glavom zabio u desnu stranu.

33' - Vraćamo se u Manchester. Tamo je Juventus goropadan, napada, ima inicijativu, ne piše se Crvenim Vragovima dobro.

33' - GOOOL, zabio je Andrej Kramarić. Naletjeo je na loptu unutar kaznenog prostora i svladao golmana udarcem u donji lijevi kut gola. Sad je u Hoffenheimu 1-1. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

30' - Počeli su padati golovi u večerašnjoj večeri. City je poveo protiv Šahtara 0-1. David Silva je poslao odbijanac u donji desni kut nakon što je lopta unutar šestnaesterca dospjela do njega, dobro se snašao Silva. U istoj minuti Roma je povela u Rimu protiv CSKA iz Moskve Nikole Vlašića. Lorenzo Pellegrini je dodao loptu, a Edin Džeko ju je skrenuo i usmjerio u mrežu.

27' - Lyon je zabio u Hoffenheimu protiv istoimenog domaćina i poveo 0-1. Njemački sastav je napravio katastrofalnu pogrešku, a poklon je iskoristio Bertrand Traore i zabio.

17' - GOOOL NA OLD TRAFFORDU: Paulo Dybala zabija za 1-0 Juvea na asistenciju Ronalda. Juventus je došao do zasluženog vodstva u derbiju 3. kola natjecanja po skupinama u Ligi prvaka. Sjajno je po desnoj strani probio Ronaldo, a onda poslao prizemnu loptu pred gol 'crvenih vragova'. Išla je prema opasnom Kolumbijcu Cuadradu, ali jedan od igrača Uniteda je u posljednji trenutak uklizao i nes(p)retno odbio loptu do Dybale koji zabija s pet metara bez ikakvih problema.

16' - Uzvraća i United. Odlično je iz slobodnjaka centrirao Ashley Young, a najviši u skoku je bio Pogba, ali pucao je točno u Szceznyja.

13' - Evo nam Juventusa, zaprijetili su sad Talijani. Loptu je na desnoj strani terena primio Cuadrado, a onda poslao odličan centaršut pred gol Manchestera. Lopta je došla do Dybale koji puca glavom s 10-ak metara, ali njegov udarac odlazi pokraj vrata.

11' - GOL U MADRIDU: Karim Benzema je zabio glavom iz teške pozicije, Skočio je visoko Francuz i pucao uz lijevu stativu za 1-0.

10' - Vrlo izjednačenu utakmicu gledamo na Old Traffordu. Nakon početnog ispitivanja snaga Juventus je polako počeo uzimati stvari u svoje ruke, povezivati dodavanja, ali još uvijek nisu ozbiljnije zaprijetili sjajnom golmanu Uniteda De Gei.

9' - Inače, Manchester United slavio je u posljednje tri utakmice protiv Stare dame. U devet utakmica 'crveni vragovi' ostvarili su dvije pobjede uz pet poraza i dvije neriješene utakmice.

8' - Zadnja linija Juventusa dolazi skroz do centra i pristišće linije Uniteda, ostavljajući igrače Uniteda na uskom prostoru.

7' - Korner za Juve. Ništa od toga.

6' - Miralem Pjanić imat će puno posla u borbi za sredinu terena sa Pogbom, Matom, Martialom i društvom.

4' - Slobodni udarac je za United na desnoj strani na nekih 27 metara od gola. Izveo ga je Mata. Hvata to Szczesny.

1' - POČELE SU UTAKMICE DILJEM EUROPE: Na znak glavnog suca Milorada Mažića koji dolazi iz Srbije počela je utakmica između Manchester Uniteda i Juventusa na kojoj je naglasak ove večeri. Početni udarac izvest će 'crveni vragovi'.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

20.58 - Igrači su u tunelu, spremni za početak susreta. Evo nam i Ronalda koji se vratio na svoj Old Trafford. Portugalac je od 2003. do 2009. branio boje Uniteda i afirmirao se kao igrač.

Image
Image

20.50 - Talijanski prvaci dan uoči utakmice imali su trening na kojem je Mario Mandžukić nezgodno stao i ozlijedio gležanj. Liječnici Juventusa procijenili su da je bolje ne riskirati i hrvatski napadač propustit će derbi 3. kola Lige prvaka na Old Traffordu.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo