LUDNICA NA RUJEVICI: / Kekovi jurišnici uništili goste, utrpali im čak sedam komada

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u osmom su kolu hrvatskog prvenstva na svojoj Rujevici deklasirali Cibaliju s čak 7-0.

9.9.2017.
18:45
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka je do vodstva došla već u drugoj minuti utakmice. Nakon kornera je Mario Gavranović bio najspretniji i doveo u vodstvo momčad Matjaža Keka.

Samo dvije minute kasnije Zoran Kvržić je prošao po desnoj strani i ubacio, a Alexander Gorgon je ostao sam u kaznenom prostoru i povećao prednost domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hat-trick Gorgona

U 42. minuti Heber je sjajno osjetio ulazak Gorgona u prostor i proigrao ga za drugi pogodak Austrijanca u ovoj utakmici.

Već u petoj minuti nastavka Gavranović je ubacio s desne strane, Gorgon vratio glavom, a Heber zakucao loptu u mrežu za 4-0. Samo dvije minute kasnije već je bilo 5-0. Filip Bradarić je sjajno potegnuo s dvadesetak metara i matirao vratara Cibalije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 68. minuti Kvržić je ubacio, a Josip Mišić iz prekrasnog voleja pospremio loptu u mrežu. U prvoj minuti sudačke nadoknade Gorgon je ostao sam pred vratima Cibalije i upisao hat-trick za konačnih 7-0.

Spomenimo i da je Kek na ovoj utakmici predstavio navijačima neka od posljednjih pojačanja. Mavrias je tako zaigrao od prve minute, a u nastavku su u igru ušli Pavičić i Acosty.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo