VELIKI IZAZOV ZA POLICIJU: / Pogledajte prizore iz Maksimira; Ovakav post korona - potres derbi nikad se nije igrao

Image
Foto: PIXSELL

Pogledajte reportažu RTL-a uoči derbija Dinama i Hajduka

12.7.2020.
20:04
PIXSELL
VOYO logo

19.52 - RTL javlja kako će se najveća utakmica hrvatskog nogometa ove nedjelje odigrati u nikad viđenim okolnostima. Potres je zatvorio istočnu i južnu tribinu na Maksimiru pa će Torcida na Zapad, dok će BBB na svoj sjever nakon velikog prosvjeda protiv novog preuzimanja klupe Zorana Mamića. Obje ekipe su u slaboj formi, Dinamo ima novog trenera i sigurno je da nas očekuje nešto potpuno novo i zanimljivo u dvoboju dva najveća hrvatska kluba. Bit će to veliki izazov za policiju, zato što će simpatizeri Dinama i Torcida biti smješteni blizu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.29 - Navijači lagano dolaze u krug stadiona. Sunčan je i lijep dan, ali nema one euforije kao inače koja vlada kad su derbiji Dinama i Hajduka u pitanju.

16.04 - Dinamo uoči derbija objavio važne informacije za navijače:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Temeljem mjera zaštite od epidemije, kapacitet stadiona Maksimir za utakmicu Dinamo - Hajduk bit će 5970 gledatelja (zapad dolje – 1656 od kojih je 300 namijenjenih navijačima HNK Hajduk, zapad gore – 967, sjever dolje 1633, sjever gore 1488).

Navijači HNK Hajduk bit će smješteni u posebno osiguranom sektoru 10 na tribini zapad dolje, odvojeni od domaćih navijača. Dva sektora pored njih bit će prazna, kao i dva sektora na tribini iznad tog sektora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglašavamo kako zbog smanjenog kapaciteta stadiona nema slobodne prodaje za derbi utakmicu već su ulaznice namijenjene za vlasnike godišnjih ulaznica i članove GNK Dinamo.

Pozivamo navijače da što ranije dođu na stadion Maksimir koji otvara svoja vrata od 19 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Prije četiri dana iz GNK Dinamo obavijestili su kako je završen pregled stadiona Maksimir od strane građevinskih stručnjaka kojim je utvrđeno da tribine zapad dolje i gore, kao i tribine sjever gore i dolje, nisu pretrpjele konstruktivna oštećenja koja bi ugrozila sigurnost korisnika te se iste mogu bez ograničenja koristiti za smještaj navijača na sportskim događajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
PREDSJEDNIK TORCIDE NOVI ČLAN UPRAVNOG ODBORA NAŠ HAJDUK: /

'Ne bi me izabrali za predsjednika Torcide da nekome držim leđa'

Image
PREDSJEDNIK TORCIDE NOVI ČLAN UPRAVNOG ODBORA NAŠ HAJDUK: /

'Ne bi me izabrali za predsjednika Torcide da nekome držim leđa'

Na južnoj tribini nije došlo do vidljivih oštećenja uzrokovanih potresom, međutim...

U odnosu na tribinu istok utvrđena su određena oštećenja na samoj konstrukciji tribine te ista do provođenja sanacije neće biti korištena za sportske priredbe.

Na južnoj tribini nije došlo do vidljivih oštećenja uzrokovanih potresom, no postoji potreba za dodatnim statičkim izračunima te s obzirom na navedeno tribina privremeno ne može biti korištena za gledateljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz sigurnosnih razloga kapacitet za utakmicu bit će 5970 gledatelja

Iz navedenih razloga, puni kapacitet stadiona Maksimir je 20 920 mjesta, a s obzirom na odluke nadležnih tijela o smanjenju kapaciteta na 1/3 zbog epidemije koronavirusa i iz sigurnosnih razloga, taj kapacitet za utakmicu Dinamo - Hajduk bit će 5970 gledatelja. Po tribinama to znači: zapad dolje - 1656 od kojih 300 namijenjenih za navijačku skupinu Hajduka; zapad gore - 967; sjever dolje - 1633; sjever gore - 1488.

Napominju iz Dinama da će navijači HNK Hajduk biti smješteni u posebno osiguranom sektoru 10 na tribini zapad dolje, odvojeni od domaćih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako se očekuje od strane Boysa da će tijekom čitavog dvoboja otvoreno pokazivati nezadovoljstvo prema potezu da Zoran Mamić bude trener A momčadi, kao i prema Upravi kluba.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo