[FOTO] DINAMO SLAVIO U UVJETIMA NA RUBU REGULARNOSTI! / Svi na terenu jedva su čekali da završi 'vaterpolo'

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo je u subotu u kišnom Zaprešiću, po jako lošem terenu, s 3-1 pobijedio domaći Inter.

16.9.2017.
20:46
PIXSELL
VOYO logo

INTER - DINAMO 1-3

INTER: Santini - Andrić, Bosec, Dalić, Grgić, Komorski, Mamić, Mazalović, Postonjski, Rak, Šarić

DINAMO: Livaković - Stojanović, Sosa, Sigali, Benković, Doumbia, Antolić, Moro, Olmo, Soudani, Henriquez

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 0-1 Henriquez (3.), 0-2 Soudani (12.), 1-2 Šarić (32.), 1-3 Doumbia (55.)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po užasno teškom terenu u Zaprešiću, koji je zbog jake kiše bio na granici regularnosti, Dinamo je protiv Intera došao do važnih bodova u 9. kolu HNL-a. No, veliko je pitanje zašto se u Zaprešiću danas uopće igrala utakmica?

Teren je bio katastrofalan, cjelodnevna kiša uništila je svaku nadu da bi u ogledu Intera i Dinama mogli gledati nogomet. Dapače, igrači obje momčadi samo su nabijali loptu po zraku što je i jedino bilo moguće. A nogometa kao da nije bilo. U tim uvjetima bolje su se snašli modri i stigli do nove pobjede. Jedini gol za žute postigao je Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u 2. minuti Angelo Henriquez je doveo "modre" u vodstvo, a u 12. minuti na 2-0 je povećao Soudani udarcem s 20-tak metara. Inter se nije predavao i u 32. minuti je Tomislav Šarić iz gužve smanjio na 1-2. U 55. minuti Malijac Tongo Doumbija je glavom postigao svoj prvijenac za Dinamo.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

OVDJE SE NEKAD IGRAO NOGOMET: Dobro došli na Interov bazen u Zaprešiću

Image

OVDJE SE NEKAD IGRAO NOGOMET: Dobro došli na Interov bazen u Zaprešiću

Kiša je sredinom drugoga dijela maksimalno pojačala i možda je tada glavni sudac utakmice Zebec trebao prekinuti susret. No, na iznenađenje mnogih nije prekidao utakmicu. Igrači su se borili, skakali i davali sve od sebe, ali nogometa nije bilo.

I trener Dinama Mario Cvitanović reagirao je na sličan način, pa u 73. minuti u napad poslao - Marka Leškovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog? Naravno, u Zaprešiću je trebalo samo skakati, a ne igrati nogomet. Ponekad je bilo dobro znati i "zaplivati"... Pa su tako u igri u istom trenutku bila četiri modra stopera - Benković, Sigali, Rrahmani i Lešković.

Dinamo je u posljednjim minutama imao veliki zicer. Lešković je bio lukavo podvalio loptu za Moru čiji udarac brani Santini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred 600 gledatelja na stadionu ŠRC Zaprešić sudio je Zebec iz Cestice. Dinamo vodi s 25 bodova, Rijeka ima 18, a Hajduk i Osijek po 16, dok je Inter osmi s 8 bodova.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati 9. kola Prve HNL:

INTER - DINAMO 1-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SLAVEN BELUPO-OSIJEK 1-1

Petak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CIBALIA - LOKOMOTIVA 0-1

Nedjelja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HAJDUK - RIJEKA

RUDEŠ - ISTRA 1961

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa


UŽIVO:

92' - Gotova je utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

77' - Kiša sve jače pada. Igre nema odavno, igrači napucavaju loptu i nadaju se da će nešto napraviti naprijed, ali teško je uopće i napucati loptu, a kamoli zabiti gol.

70' - Do kraja je dvadeset minuta. i jedni i drugi jedva čekaju. Teško da Inter može nešto više napraviti, pogotovo po terenu koji je primjereniji nekim drugim sportovima, nikako nogometu. Možda prije vaterpolu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

62' - Travnjak u Zaprešiću teško da se više može nazvati tako. Umjetnost je ako igrači spoje dva dodavanja ili pretrče s loptom više od tri metra. Ovo je strašno. Postavlja se pitanje ima li smisla nastaviti uopće?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

57' - Teren je u jako lošem stanju, lopta sve slabije odskače.

55' - GOOOOL, Dinamo je poveo s 3-0: Nespretnost je koštala Inter gola. Umalo autogol, nakon što je Interov igrač šlampavo vraćao loptu svom golmanu, na kraju korner iz kojeg je Dinamo zabio za 3-1 na sve lošijem travnjaku. Antolić je izveo udarac iz kuta, a Tongo Doumbia bio je najviši u skoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' - Počelo je drugo poluvrijeme

45' - GOTOVO JE PRVO POLUVRIJEM: Inter - Dinamo 1-2 nakon 45 minuta. Dinamo je poveo golovima Čileanca Henriqueza u trećoj i More u 12. minuti. Inter se vratio u 32. minuti preko Šarića. Teren u Zaprešiću je u dosta lošem stanju nakon kiše koja pada gotovo cijeli dan u Zagrebu i okolici. Čekamo nastavak susreta...

32' - GOOOOL, Inter se vraća u susret. Nikola Rak dobro je ubacio s desne strane, Šarić je primio loptu na sedam metara, okružen dinamovcima, ali pustili su ga da primi loptu, malo još pričeka i namjesti se te zabije za 2-1. Smanjio je Inter, a ovo mu je prvi gol Dinamu u Zaprešiću nakon listopada 2015. godine, znači skoro dvije godine.

24' - Budi se uspavani "Div iz predgrađa". Postonjski je pucao s 20 metara, zna to biti nezgodno kad lopta putuje po ovako teškom terenu. No Livaković nije imao problema s tom loptom.

12' - GOOOL - Nikola Moro pogodio je za 2-0! Kakav početak modrih. Činilo se kako je Inter otklonio opasnost nakon Dinamovog kornera, ali lopta je došla do Nikole Mora koji je opalio ljevicom s 20 metara. Činilo se kako je lopta nekoga dirala i prevarila golmana Intera. Ne, čini se kako je gol upisan Soudaniju.

OSIJEK SE SJAJNIM GOLOM U POSLJEDNJOJ SEKUNDI SPASIO PORAZA: Bijelo-plavi se izjednačili sa Hajdukom

12' - Umalo 2-0 za Dinamo! Henriquez je bio jedan na jedan s golmanom Intera, nije pogodio ni iz dodatne šanse, od svega samo korner za Dinamo.

3' - GOOOL: Dinamo je poveo nakon 3. minute. Olmo je izvanredno proigrao Henriqueza koji vrškom kopačke šalje loptu u sami kut za vodstvo Dinama.

1' - POČELA JE UTAKMICA

Dinamo u subotu igra u Zaprešiću. Trebali bi pobjediti, jer Inter je momčad koja se u prijelaznom roku nije bavila pojačavanjem, nego oslabljivanjem. Nije lako Samiru Toplaku, vodi dečke koji teško mogu parirati, ne samo Dinamu nego i ostalima u ligi.

Dakle, modri jesu favorit.Uz podsjetnik da zagrebački klub ove sezone još nije izgubio nijednu utakmicu, pa čak ni u Europi iz koje su ispali. Pobijedili su Odds s 2-1, na gostovanju je bilo 0-0, a ona nogometna tragedija sa Skënderbeuom završena s 1-1 i 0-0. U HNL-u je samo Osijek u Gradskom vrtu uspio ostati neporažen, završilo je 1-1.


Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo