Rukavina spasio Dinamo u 93. minuti!

Dinamo je u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka na gostovanju kod Ludogoreca odigrao 1:1. Nije dobro izgledalo sve do 93.

18.7.2012.
16:46
VOYO logo

Ludogorec. Stadion: Arena Ludogorec. Sudac: Radek Prihoda.

Strijelci: 1:0 - Marcelinho (68), 1:1 - Rukavina (90 +3)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludogorec: Golubović, Barthe, Dyakov, Minev, Guldan, Junior Caicara, Genčev, Ivanov, Stoyanov, Marcelinho, Gargorov

Dinamo: Kelava, Vrsaljko, Vida, Tonel, Pivarić, Tomečak, Kovačić, Badelj, Ibanez, Sammir, Čop

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj utakmice. Ludogorec i Dinamo su u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka odigrali 1:1.

90' +3 - GOOOOOOLLL za Dinamo. U posljednjim trenucima utakmice Modri su ipak došli do izjednačenja. Nakon ubacivanja s desne strane, u sredini su zajedno skočili Rukavina, Vida i vratar Ludogoreca, a napadač Modrih je bio najspretniji i zabio vrlo vrijedan gol pred uzvrat na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' - I Ludogorec napravio posljednju izmjenu. Umjesto jednog od najboljih pojedinaca susreta Stoyanova na terenu je Guela.

89' - Posljednja izmjena kod Dinama. Igru je napustio Tomečak, a na terenu je Rukavina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

86' - Druga izmjena kod Ludogoreca. Umjesto Ivanova u igri je Aleksandrov.

85' - Jalova inicijativa Dinama. Modri imaju loptu, ali nikako ne uspijevaju ozbiljnije ugroziti gol Ludogoreca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

83' - Prva izmjena kod Bugara. Umjesto Dyakova u igri je Moti.

76' - Velika prilika za Badelja. Dobio je kapetan DInama loptu od Sammira na 10-ak metara od gola Ludogoreca i pokušao je iz prve, ali je njegov udarac otišao iznad gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

75' - Druga izmjena kod Dinama. Umjesto Čopa u igri je Alispahić.

72' - Dalekometni pokušaj Sammira. Pokušao je Brazilac iz daljine, ali otišlo je to daleko od gola Ludogoreca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

68' - GOL za Ludogorec. Nakon ubacivanja Stoyanova s desne strane sam je u sredini ostao Marcelinho, koji je glavom bez problema matirao Kelavu.

66' - Zaiskrilo je na terenu. Naguravali su se Sammir i Ivanov, a uskoro su se priključili i ostali igrači. Sudac je sve smirio tako da je podijelio žute kartone Sammiru u Dyakovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

62' - Udarac Ivanova sjevnuo pokraj vratnice. Okrenuo je igrač Ludogoreca Vrsaljka, ali je njegov udarac iskosa s lijeve strane prošao pokraj vratnice.

56' - Prva izmjena kod Dinama. Umjesto ozlijeđenog Pivarića u igri je Beqiraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

55' - Caicara zaprijetio iz daljine. Pucao je igrač Ludogoreca s 25 metara, ali prohujalo je to iznad grede.

51' - Tonel požutio. Zbog udaranja bugarskog igrača u gužvi žuti karton dobio je obrambeni igrač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

50' - Prvi udarac iz kuta za Dinamo. Nabacio je Sammir, ali su Modri dobili samo još jednu priliku iz kuta. Novo ubacivanje bilo je vrlo lukavo, ali lopta je završila u gol autu.

49' - Caicara novi igrač sa žutim kartonom. Zbog sukoba s Ibanezom Brazilac u redovima Ludogoreca je ušao u sučevu knjižicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' - Počeo je drugi dio. Nema promjena u momčadima.

Kraj prvog dijela. Nakon prvih 45 minuta u Razgradu Ludogorec i Dinamo igraju bez pogodaka, iako treba priznati kako su Bugari izgledali puno bolje na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

37' - Stoyanov ponovno izigrao obranu Dinama. Okrenuo je napadač Ludogoreca Pivarića i pucao s 10-ak metara, ali je Kelava fenomenalnom reakcijom spasio Modre.

34' - Nevjerojatni promašaj Bugara. Genčev je ostao nečuvan na lijevoj strani, međutim njegov udarac s pet metara pogodio je vanjski dio mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

31' - Prva velika prilika za Dinamo. Sammir je proigrao na desnoj strani nečuvanog Tomečaka, ali je njegov pokušaj s ruba šesnaesterca prohujao pokraj vratnice.

28' - Dalekometni pokušaj Dyakova. Pucao je veznjak Ludogoreca sa 30-ak metara, ali otišlo je to visoko iznad gola Kelave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

25' - Prvi žuti karton na utakmici. Zbog nasrtaja na Vidi u kaznenom prostoru Dinama požutio je Ivanov.

19' - Sumnjiva situacija na rubu kaznenog prostora Dinama. Nakon duplog pasa Marcelinho je krenuo prema Kelavi, ali ga je na rubu kaznenog prostora srušio Vrsaljko. Sudac nije ništa pokazao i nastavila se igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12' - Bugari ponovno prijete. Stoyanov je odlično pucao iz okreta sa 11, 12 metara, ali je Kelava odlično obranio. Lopta se odbila, ali je novi udarac igrača Ludogoreca obrana Dinama odbacila u korner.

10' - Poigravanje Vrsaljka pred vlastitim golom. Branič Dinama odugovlačio je s izbacivanjem lopte i dva igrača Ludogoreca su ga pritisnula, ali uspio je nekako izboriti gol aut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7' - Velika prilika Bugara. Stoyanov je izašao sam pred Kelavu, ali je njegov udarac iskosa s desne strane prohujao pokraj suprotne vratnice.

2' - Žestoko je počelo. Šime Vrsaljko je na desnoj strani oštro prizemljio Ivanova, ali mu je sudac progledao kroz prste i nije mu pokazao žuti karton.

1' - Počela je u utakmicu u Razgradu. Prvi su s centra krenuli nogometaši Dinama.

Trener Dinama Ante Čačić najavio je da će sve pokušati riješiti u prvoj utakmici, a Bugare je odlučio napasti sa samo jednim napadačem, ovoljetnim pojačanjem Dujom Čopom. Sredinu terena držat će Badelj i Kovačić, a ispred njih bliže golu Ludogoreca bit će Tomečak, Sammir i Ibanez.

"Već ćemo se tamo postaviti kao da nam je to jedina utakmica, u Razgradu ćemo pokušati sve riješiti. Razmišljat ćemo kao da nema uzvrata u Zagrebu. Možemo to jer smo spremni", poručio je Čačić.

"Hrvatski ultrasi srušit će Razgrad", naslov je teksta jednog bugarskog nacionalnog dnevnika, koji upozorava na moguće nerede u gradu.

I stanovnici Razgrada ne gledaju mirno na dolazak BBB-a, međutim osiguranje je brojno. Naime, na ulazu u grad dočekuju ih specijalci, dok ih u centru čekaju policajci.

"Zašto Hrvati žele srušiti naš grad? Ne činite mi se kao takvi divljaci", rekla je jedna prodavačica iz Razgrada za Sportske novosti.

Unatoč zabrani, Boysi bi se mogli naći na tribinama, a do karata bi trebali doći preko lokalnih navijača, kojima je ovo dobra prilika za zaradu. I domaćini iz Ludogoreca su se navodno pripremili za dolazak hrvatskih navijača, pa su im na stadionu pripremili kavez u koji će ih smjestiti.

U slučaju da na teren doleti barem jedna baklja, delegat neće imati milosti prema navijačima:

"Odmah ćemo ih izbaciti sa stadiona."

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo